CITEȘTI

Câştigă un costum de baie de la DyStyle!

Câştigă un costum de baie de la DyStyle!

Distribuie articolul:
Share

Începând cu 1 septembrie lansăm un nou concurs. Aveţi şansa de a câştiga un costum de baie marca DyStyle ! DyStyle s-a născut pasiunea pentru feminitate şi stil. DyStyle va aduce aerul anilor ’50 în prezent! DyStyle este locul unde piesele de creaţie originale se întâlnesc cu o selecţie atentă de look-uri care ajută la construirea unei imagini “Pin Up” complete şi autentice.[a] Înscrierea:

(1) Ca să participi te invităm să postezi  un comentariu la acest post pentru As accesoriza acest costum de baie cu…... Neapărat să fie un produs handmade, că doar Revista Atelierul este promotoarea produselor handmade. Poţi fie ne trimiţi un link al produsului handmade cu care vrei sa accesorizezi costumul de baie, dar neapărat sa îţi argumentezi opţiunea.

(2) Te rugăm să ne atenţionezi cu un mail pe [email protected] dacă nu am publicăm comentariul tău. Uneori se întâmplă să intre în spam.

 [b] Perioada de desfășurare:

(1) Perioada în care te vei putea înscrie în concurs este 1 – 21 septembrie (ultimul comentariu va fi acceptat  pe 21 septembrie la ora 23.59 p.m.).

(2) Câștigătoarea va  vor fi anunțată pe 25 septembrie atât pe site-ul nostru, cât şi pe Facebook-ul celor de la DyStyle

[c] Votarea:

(1) Câștigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorți folosind random.org. Fiecare participantă va primi un număr de înregistrare.

(2) Te rugăm să nu votezi de mai multe ori de pe acelaşi calculator întrucât vom accepta un singur comentariu de la acelaşi IP.

[d] Participanții:

Concursul este deschis atât creatorilor, admiratorilor de frumos și de handmade, celor ce apreciază stilul DY.

[e] Premiul:

Un costum de baie  Green sensation one strap mărimea S sau M de la DyStyle.

Baftă!

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Câştigă un costum de la baie de la DyStyle s-a încheiat. Mulţumim pentru înscriere şi pentru entuziasm! Fiecare participantă a primit un […]

  2. Diana Barbu

    19 septembrie

    Eu as accesoriza acest costum de baie cu o bandana pin up florala precum aceasta http://www.etsy.com/listing/98168882/bow-hair-tie-navy-blue-with-red-roses?ref=sr_gallery_22&ga_search_query=pin+up+scarf&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_min=0&ga_max=0&ga_ref=auto2&ga_explicit_scope=1&ga_search_type=handmade pentru ca motivele florale fac parte din trendul actual, dar in acelasi timp sunt si vintage si se potrivesc perfect tinutelor pin up

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share