CITEȘTI

V for VINTAGE ESCAPADE À PARIS

V for VINTAGE ESCAPADE À PARIS

Distribuie articolul:
Share

Toamna se întâmpină în picioare, cu bagajul făcut şi paşaportul în poşetă! Destinaţia? Paris, oraşul luminilor, alfa şi omega scenei de modă, balansoarul iubirii, unicul loc din lume unde poţi şterge firimiturile de croissant de pe bluza de mătase fără a risca să pari mai puţin chic. V for VINTAGE nu cere, nu te invită, nu te previne, ci te duce direct în inima capitalei lumii modei pentru o escapadă scurtă şi de neuitat: un weekend la Paris! V for VINTAGE Escapade à Paris are loc în weekendul 17 – 18 noiembrie 2012 în spaţiul generos al Sălii Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18).

Numai aici poţi găsi vintage autentic, cunoaşte designeri români de haine, bijuterii şi accesorii, gusta bunătăţi sănătoase şi încerca cosmetice pentru trup şi voie bună. Ca în fiecare an, Molecule F vă aşteaptă cu colecţiile tinerilor designeri români iar zona vintage cu mici comori din cufere de demult. Iar călătoria e de-abia la început, pentru că ediţia această am rugat participanţii noştri să se abandoneze spiritului călătoriei. Pornind de la tema Escapade à Paris, fiecare dintre expozanţii noştri a creat un set de piese unice, inspirate direct de tumultoasa capitală a modei. Un stand special îl are câştigătorul concursului pentru designeri debutanţi, un new entry în lumea modei triplu-premiat de V for VINTAGE, the Place Concept Store şi Molecule F.

Spiritul călătoriei e şi în tombola V for VINTAGE de toamnă. Vizitatorii care completează taloanele de participare pot câştiga un bilet de avion dus-întors până la Paris, oferit de Blue Air. Oricând vor, capitala modei le poate sta la vârful pantofilor. Premiul deux este un set de litere decorative murale în stil parizian, marcă Deco Letters.

V for VINTAGE aloca întreg etajul Sălii Dalles zonei de lounge, de dată această denumită zona Bistro. Aici noi şi partenerii noştri declinăm toate sensurile cuvântului escapada – o scufundare totală în plăcerile rezervate de obicei perioadei de vacantă: se pot încerca savuroasele macarons Madame Lucie şi bea o ceaşcă delicioasă de cafea alături de un croissant. Velocipedul te va aştepta cuminte alături, încărcat desigur cu pachete, pungi şi funde. Biletul de intrare trebuie păstrat bine, pentru că numai în baza sa puteţi primi un delicios cocktail cu Chambord şi un pahar de Vinul Cavalerului, în limita stocului disponibil.

Unul câte unul, cei 2.372 de km care despart cele două oraşe se vor topi, lăsând în urmă doar amintirea sunetului unui acordeon şi un oraş redevenit Micul Paris.

17 – 18 noiembrie 2012
Sala Dalles
B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
intrare 10 RON
dress code: te vrem accesorizată

V for VINTAGE is
Laura Călin
Martha Botezatu

call 0724.228.626
write [email protected]
read www.vforvintage.ro
like www.facebook.com/vforvintagefair
befriend www.facebook.com/viforv
follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share