Fimo Flower Power, la PROIECT 13

Distribuie articolul:
Share

CREATIVE ARTS  organizează duminica, 11 noiembrie a.c., cu ȋncepere de la ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) atelierul de  accesorii si decoratiuni „FIMO FLOWER POWER – Se poarta multicolor!” Acesta reprezintă cel de-al 4-lea atelier din platforma de creativitate numită Proiect13 care va cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada toamna 2012-primavara 2013.Fimo Flower Power se adresează celor care vor sa afle modalităţile de prelucrare a pastei modelatoare fimo, un material special prin faptul că se întăreşte prin coacere în cuptor. Cei interesaţi vor vedea cum fimo se poate transforma în obiecte moderne de accesorizare a hainelor, dar şi a spatiilor de locuit.

Participanţii la atelier vor învăţa de la trainerii Creative Arts cum să creeze accesorii multicolore sub forma de flori si frunze, care pot fi aplicate pe obiecte de design interior (cutii de bijuterii, scrumiere, suporturi de lumanari sau debijuterii). În acelasi timp, toţi cei prezenţi pot dobândi cunoştinţe despre cum se realizează bijuteriile din fimo: cercei, brose, brăţări, dar şi alte accesorii care pot fi ataşate la curele, pantofi sau cizme. Fiecare cursant va avea la dispoziţie materialele necesare accesorizării: pasta modelatoare, instrumente de modelat, sabloane, etc.

 Fimo Flower Power va cuprinde o serie de sfaturi şi demonstraţii despre: (a) Modelele florale pe care un începător în modelarea pastei fimo le poate realiza foarte uşor; (b) Demonstraţii despre modelarea, finisarea şi întărirea pastei fimo.

 Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfăşura într-o atmosferă boemă, specifică ceainăriei Caffé D`Arthé, astfel că toţi cei prezenţi se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice şi chiar cu băuturi pe bază de ciocolată cu diverse arome.

Costul atelierului „FIMO FLOWER POWER – Se poarta multicolor!” este de 50 de lei. Acest cost include toate materialele ṣi accesoriile folosite de participanṭi care vor avea parte şi un voucher de 10 lei pe baza caruia va puteti lua ceaiuri sau limonade.

 Alte detalii:

Atelierul se va desfăşura la Caffé D`Arthé  (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7)

Vârsta recomandată pentru participanṭi: ȋntre 10 ṣi 80 de ani

Data limită de înscriere: 11.11.2012, ora 10:00

Durata cursului: între 2 şi 4 ore, în funcţie de complexitatea accesoriului realizat de fiecare participant în parte;

Înscrierea şi obţinerea de alte informaţii se pot face, între orele 10:00 ṣi 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la [email protected]; 0721.321.890;

https://www.facebook.com/Proiect13

 Pentru mai multe informaţii de presă vă rugăm contactaţi: Andreea CAITAS, PR Coordinator, Brigada Media, gsm:+40722.383.034; [email protected]

 Despre: PROIECT13 (susţinut de Creative Arts) reuneşte 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţa, care vor fi organizate bilunar, incepand din 15 septembrie 2012, la ceainăria Caffé D`Arthé.

 Despre: CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) este un centru de cultivare a creativităţii, creat în scopul descoperirii ṣi dezvoltării potenţialului creativ care se află ȋn fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulṭi. CREATIVE ARTS realizează o gama largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaţii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiştilor, noţiuni teoretice ṣi practice de: pictură ṣi mozaic, desen maga, design textil, artă foto ṣi retouching fotografie de modă, ceramică ṣi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaṭie de bijuterii ṣi alte accesorii, muzică,  actorie/improvizaṭie  ṣi stand-up comedy.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share