CITEȘTI

Pentru fiecare casă autocolante de la Accesorii Pe...

Pentru fiecare casă autocolante de la Accesorii Pereţi!

Distribuie articolul:
Share

Advertorial

Fiecare spațiu din casa ta ar trebui să vorbească în numele tău. Casa ta ar trebui să fie o extensie a personalității tale, dar uneori pe parcursul remodelării este dificil de atins obiectivul exact al imaginației tale. Chiar și după vopsirea pereților și accesorizare, o cameră poate părea neînsuflețită sau monotonă. În plus, căutarea de obiecte potrivite pentru accesorizarea pereților poate deveni o aventură fără sfârșit. Posterele pot fi de prost gust, iar picturile generice sunt trecute. La urma urmelor, nimeni nu-și doreşte ca spațiul său să arate la fel ca locuința vecinului.

Accesorii Pereți oferă autocolante și tablouri inspiraționale pentru dumneavoastră, la orice imagine și dimensiune dorită. Accesorii Pereţi oferă și posibilitatea de a transforma o poză sau imaginea proprie pentru a fi reprodusă pe unul dintre suporturile noastre – autocolant sau tablou.

Cel mai bun lucru privind afișarea unui obiect personalizat în casa ta este că expune gusturile tale într-o manieră de bun gust. Este o modalitatea ce nu necesită efort pentru a însufleți orice cameră. O persoană pasionată de vinuri poate utiliza imagini cu impact cu sticle de vin sau cu accesorii pentru vin, pentru a acorda caracter unei bucătării sau unei crame. Nu reprezintă doar o modalitate simplă și creativă pentru decorul unui spațiu, ci și subiect de conversație pentru tine și oaspeții tăi. Această opțiune permite personalizarea totală a unei camere din casa dumneavoastră. Pentru cineva cu pasiune pentru gătit alegerea și afişarea de imagini inspiraționale cu ingrediente sau feluri de mâncare pe peretele bucătăriei poate fi de ajutor în crearea unui mediu în care iubești să gătești. În același mod, pentru un muzician crearea unui spațiu de lucru cu imagini liniștitoare, senine, luminoase poate trezi emoție inspirațională.

Dacă ești în căutarea unei modalități inovative și amuzante de a reface o cameră având un buget binestabilit, ar trebui să iei în considerare autocolantele. Practic, eficacitatea autocolantelor este dată de următoarele aspecte:

  • Autocolantele sunt o modalitate grozavă de a scoate în evidență decorul și cu siguranță vor deveni populare printre membrii familiei și prietenii tăi.
  • Acestea pot fi simple și discrete sau îndrăznețe devenind astfel punctul central al decorului unei camere.
  • Vin într-o varietate de stiluri, culori, forme și mărimi, ce permite tuturor să decoreze orice suprafață.
  • Sunt adezive, deci presupun doar dezlipirea și lipirea lor pe suprafața dorită. Astfel, nu este necesară o experiență specială; oricui îl folosește pentru prima dată îi va fi foarte ușor să-l aplice.
  • Sunt ieftine și astfel accesibile persoanelor cu buget limitat.
  • Pot fi instalate pe suprafețe ca: perete, mobilă, geam, autoturism, laptop, lemn şi alte obiecte casnice.

O caracteristică unică a acestor autocolante este că pot fi personalizate, utilizând de exemplu cuvinte ca modalitate de a pune memento-uri într-o cameră de studiu, în camera copiilor etc. Sunt de asemenea potrivite dacă spațiul tău este limitat și nu permite mobilă suplimentară sau alte detalii decorative. Astfel poți crea o iluzie de spaţiu prin aplicarea unui candelabru pe perete.

Aceste autocolante au funcția principală de a schimba identitatea unei camere. În loc de a opta pentru culori simple, o persoană poate alege imagini din natură, desene viu colorate, diferite tipuri de activități și pasiuni, realizări inginerești cum este Turnul Eiffel și orice alt tip de autocolant imaginabil.

 Acest tip de artă pentru perete este de asemenea potrivit pentru cineva care dorește să-și îmbunătățească temporar spațiul propriu, fără a fi nevoit să cheltuiască o sumă mare de bani (cum ar fi studenții, cei care locuiesc în chirie etc.). Acest lucru se datorează capacității autocolantelor de a fi aplicate sau îndepărtate cu ușurință, fără a lasă urme sau pete.

Iubiți-vă casa!

Date de contact:
Site-ul firmei Accesorii Pereţi : www.accesorii-pereti.ro
Telefon: 0736134544
E-mail: [email protected]
 
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. mihaella.ion

    7 ianuarie

    Intrati pe pagina de net a celor de la Accesorii Pereti sau utilizati toate datele aflate la finalul articolului pentru a afla aceste detalii.

  2. Raluca

    6 ianuarie

    Exista vreo locatie unde putem vedea produsele? Sunt gata facute sau se fac doar pe comanda? Multumesc!

  3. Multumim de apreciere! Va asteptam sa ne vizitati si site-ul – http://www.accesorii-pereti.ro, pentru mai multe modele dragute! Mai mult ca sigur gasiti ceva pe gustul Dvs 🙂

  4. Laura

    24 octombrie

    Sunt fantastice! Copacelul cu fluturasi este cel mai tare, probabil o sa-mi iau si eu unul 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share