CITEȘTI

UPDATE! Ai poze de aruncat? Avem premii de dat!

UPDATE! Ai poze de aruncat? Avem premii de dat!

Distribuie articolul:
Share

UPDATE: Am aflat câştigătorii! Vedeţi mai jos.

Fotografei noastre, Raluca îi place să fie la curent cu ce mai faceţi voi cu mâinile voastre dibace și şi-ar dori să vadă fotografii cât mai bune pentru creațiile voastre. Știți și voi deja cât de importantă este fotografia în prezentarea și vânzarea unei creații handmade. Astfel, Raluca și-a spus că munca voastră merită tot ce e mai bun și a decis să dea ocazia câtorva dintre voi să aibă fotografii frumoase, realizate de un profesionist.

Pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot face fotografiile pe care le-ar merita munca lor, Raluca s-a hotărât să organizeze un concurs. Ce aveți voi de făcut este să luați maxim trei poze ale produselor voastre preferate (o poză pentru fiecare obiect) pe care nu le-ați vândut încă și să i le trimiteți Ralucăi pe adresa [email protected], cu subiectul „Poze de aruncat”. Nu uitați să îi spuneți și câteva cuvinte frumoase despre voi și creațiile voastre, ea mereu caută sa fie impresionată.

Imaginile primite vor ajunge pe pagina noastră de Facebook, dar fără numele autorului. Apoi îi vom ruga pe cititorii noștri să voteze prin „Like” obiectele despre care ei consideră că ar merita fotografii mai bune. Autorul celei mai votate imagini va câștiga o ședință foto.

Și, pentru că știm cu toții cum concursurile de felul acesta sunt oarecum subiective, va mai exista un câștigător, de data aceasta ales de Raluca, care va primi o ședință foto cu model.

Astfel, premiile sunt după cum urmează:[heartlist]

  • Pe Facebook se va alege Premiul de Popularitate, constând în 10 fotografii pentru creațiile alese de câștigător.
  • Raluca va alege Premiul cel Mare, constând în 10 fotografii pentru creațiile alese de câștigător, cu model.
  • Toți cei care au participat, nu numai câștigatorii, primesc o reducere de 30% la prima ședintă foto pentru care vor apela la Raluca. Nu uitați să o contactați folosind aceeași adresă de mail cu care ați participat la concurs![/heartlist]

Reguli:[starlist]

  • Trimiteți imaginile voastre nereuşite până pe 22 noiembrie ora 23:59. Toate imaginile vor fi postate în același timp pe Facebook pe data de 24 noiembrie. Între 24 noiembrie şi 4 decembrie se votează care este cea mai nereuşită poză a unei creații care ar merita fotografii mai bune. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 6 decembrie. Doi norocoşi vor primi din partea Revistei Atelierul câte o sedinţă foto profesionistă pentru produselor lor.
  • Un artizan poate înscrie în concurs maxim 3 poze, fiecare pentru o creație diferită. Înscrierile mai mult de 3 imagini nu vor fi luate în considerare.
  • Atenţie! Concursul este deschis tuturor cititorilor revistei Atelierul, dar care se pot deplasa uşor în Bucureşti cu produsele pentru fotografiere.
  • Membrii echipei de redacţie nu pot participa la concurs.
  • Nu postaţi numere de telefon, adrese de mail, site-ul personal sau alte astfel de detalii pe imagini, întrucât pozele nu vor fi luate în considerare. Comentariile pe Facebook conţinând aceste informaţii vor duce la descalificare.
  • Contestaţiile nu vor fi luate în considerare după terminarea concursului.[/starlist]

Pentru că susținem egalitatea și fair-play-ul vă rugăm să respectați regulile propuse, altfel fotografiile propuse de voi vor fi descalificate din concurs. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări vă invităm să ne scrieți aici sau pe adresa de email a concursului, unde vom încerca să vă răspundem cât mai prompt.

Pentru a putea să vă faceți o idee în ceea ce privește pozele pe care ne așteptăm să le primim de la voi, iată câteva exemple de poze realizate într-o manieră neprofesionistă, din seria It was not a good day for photography!

De ce am ales această temă pentru concurs? Deoarece am vrea să adunăm la un loc o serie de imagini nereușite dar cu produse extraordinare. Vrem să afirmăm din nou că dacă vrei să faci o afacere online din handmade, trebuie să ții cont de cele mai mici detalii, iar cel mai important: apreciază-ți creațiile la valoarea lor! Fotografiile valorează mai mult decât 1000 de cuvinte, iar dacă tu nu îți vei prezenta produsele așa cum merită, nici cumpărătorii nu vor putea să le aprecieze.

Și dacă încă nu v-am convins aflați că Dawanda tocmai ce-a făcut un experiment ca să afle diferența dintre creațiile fotografiate bine și prost. Au postat aceleași produse de două ori, prima dată cu o fotografie nereușită, iar a doua oară cu o fotografie realizată profesionist. Concluzia lor a fost că produsele care au beneficiat de fotografii bune au fost vizitate cu 61% mai mult decât primele și interesul pentru ele (comentarii, întrebări, click-uri pe imaginile secundare) a crescut cu 50%.

Succes!

UPDATE!

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi participat, mulţumesc pentru gândurile voastre frumoase şi mulţumesc în numele colegelor mele pentru aprecieri. Ne bucurăm să aflăm că vă inspirăm şi vă ajutăm să creşteţi ca artişti şi ca apreciatori de handmade. Mi-au plăcut atât obiectele, cât şi poveştile voastre, dar, din păcate, a trebuit să aleg o singură câştigătoare. Celorlalţi participanţi aş vrea să le reamintesc că există un premiu de participare, anume o reducere de 30% pentru o şedinţă foto.

Dar să ajungem la ceea ce aşteaptă toată lumea şi să vă anunţ că eu am ales-o pe Mihaela Iacob pentru premiul meu. Imaginile Mihaelei sunt acestea:

                           

Apoi, am numărat voturile prietenilor voştri şi am găsit câştigătoarea publicului. Aşadar, cu 22 de voturi, s-o aplaudăm pe Alexia! Imaginea câştigătoare a Alexiei este aceasta:

Felicitări ambelor câştigătoare şi abia aştept şedinţele foto!
Cu drag,
Raluca D.
Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] este fotografia in prezentarea si vanzarea unei creatii handmade. Astfel, Raluca, fotografa Revistei Atelierul si-a spus ca munca voastra merita tot ce e mai bun si a decis sa dea ocazia catorva dintre voi sa […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share