Inspirațional: ambalaje handmade (II)

Distribuie articolul:
Share

Am revenit cu o nouă serie de ambalaje handmade, create cu migală, atenție pentru detalii și în stilul caracteristic fiecărui brand. Sper ca fiecare ambalaj în parte să te inspire să creezi ambalaje cât mai creative, pline de originalitate, atât pentru produsele create, cât și pentru fiecare cadou dăruit.

Naen-Soap creează cosmetice aromate folosind doar ingrediente naturale, mult drag și realizează cele mai frumoase descrieri pentru produsele sale. Ambalajele create de Elena se potrivesc foarte bine cu brandul pe care l-a construit: au un aspect îngrijit, nu sunt încărcate și prezintă informațiile necesare pentru produse – numele brandului și logoul, numele produselor și ingredientele lor.

ambalaje naen soap

Andreea creează cu pasiune și acest lucru se reflectă în toate produsele Glorybox. Acestea sunt pline de feminitate și sensibilitate. Iar ambalaje create de Andreea sunt realizate în același stil și personalizate cu detaliile brandului creat de ea.

Cristina este un spirit cald și foarte creativ, iar tricourile, pernele și gențile pictate de ea pentru Kittn sunt absolut minunate. Cristina știe cât de importante sunt detaliile personalizate, dar și încântarea clienților, astfel împachetarea fiecărui produs vine cu ceva special.

Cinnamon&Cloves sunt accesorii inedite și pline de nonconformism create din fetru și materiale neconvenționale. Ambalajele create de Andreea sunt vesele și tare drăguțe, asemeni creaților ei, indiferent dacă sunt ambalaje albe pentru obiecte mai micuțe sau cele kraft pentru produse mai mari.

Dushky înseamnă creaturi prietenoase care vin de pe tărâmuri magice; sunt creații pline de culori și imaginație, fiecare cu povestea sa. Andreea realizează ambalaje insolite, cu ilustrații create de ea, astfel fiecare ambalaj este unic.

Ambalajele Bo3mia sunt chic, create cu multă atenție pentru produsele feminine; iar fiecare ambalaj este decorat cu o fundiță colorată.

Sper că ți-a plăcut articolul și că această serie de ambalaje originale și creative te va inspira să îți găsești propiul stil, potrivit pentru creațiile tale!

Dacă vrei să ne arăți ambalajele pe care le creezi tu, te invităm să ne lași un link cu acestea într-un comentariu la acest articol. Suntem tare curioși!! 🙂

Sursă imagine featured: dushky

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Am… intiri cu aromă de migdale (BijuteriiWhatElse), Hot (Bohemian Sin) Revista Atelierul: Inspirațional: ambalaje handmade (Bo3mia) Dacă am trecut cu vederea un articol, o însemnare pe un blog, vă sunt recunoscătoare […]

  2. Alexandra

    3 decembrie

    Ce frumoase sunt toate! Cata creativitate in realizarea ambalajelor! Imi si inchipui ce minunatii se ascund inauntru.

    Pachetele trimise de mine in toamna asta au fost ambalate asa:
    http://foambubbles.blogspot.ro/2012/11/pachete-foambubbles.html

  3. Anca

    23 noiembrie

    Sunt foarte dragute! Multumim ca le-ai impartasit cu noi.
    Cel mai mult mi-a placut cutia in rosu si verde, de sarbatori 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share