Manufaktura cu povești

Distribuie articolul:
Share

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș în parteneriat cu Asociația Re/Creativ organizează în perioada 6-20 decembrie 2012 MANUFAKTURA cu povești, expoziție cu vânzare și ateliere creative dedicate sărbătorilor de iarnă la Bastionul Măcelarilor, Piața Izvoarelor, nr.1. Deschiderea oficială va avea loc joi, 6 decembrie, ora 14.00. Expoziţia cu vânzare va fi deschisă, zilnic, în intervalul orar: 11.00-18.00.La acest eveniment participă meșteșugari pricepuţi, artizani şi designeri talentaţi cu produse unicat oferind, astfel, vizitatorilor o experienţă deosebită, prin varietatea obiectelor şi modalitatea festivă de prezentare.

MANUFAKTURA cu povești aduce băimărenilor ilustrații, decorațiuni pentru Crăciun și produse de artizanat, într-un ambient cu decoruri speciale. De asemenea, vor fi organizate ateliere creative de pictură pe suport ceramic, lecturi de povești, alături de o cană de ceai şi dulciuri.

Expozanți meșteșuguri: Olărit, icoane, podoabe, zgărdane,dantelă, țesături, pălării paie, fierărie, pielărie, tâmplărie

Expozanți artizani și designeri: Ilustrații și bijuterii, ceramică, decorațiuni pentru brad,bijuterii croșetate și broșe, plicuri, genți, agende, textile și lemn pictat, linogravuri, coronițe, semne de carte, bijuterii, mascote croșetate, felicitări gravură, păpuși, etc.

  • Cristina Barsony ilustrație și bijuterie, http://cristinabarsony.com/about/
  • Cristina Cupar genți, http://www.facebook.com/CristinaCuparBags
  • Lidia Puica, bijuterie http://www.breslo.ro/blog/magazine-noi-pe-breslo-lida-accesoires
  • http://www.facebook.com/BellaHandmade
  • Nicoleta Vancea textile si lemn pictat, linogravuri.

Parteneri: Consiliul Județean Maramureș, S.C.Faimar SA Baia Mare

Partener Media Principal:  eMM, Afişier -Cluj-Napoca, Revista Atelierul – Bucureşti, Made in Transylvania – Cluj Napoca

Persoane de contact:

  • Oana Leșiu, şef birou Bastionul Măcelarilor – 0731 014 027
  • Raluca Ocean Responsabil Comunicare și Proiecte Asociația Re/Creativ – 0760 576 023

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share