CITEȘTI

Spectacol și workshop de Crăciun pentru copii

Spectacol și workshop de Crăciun pentru copii

magic christmas workshop
Distribuie articolul:
Share

Attitude Ballet Studio București îi invită pe cei mici la un workshop special de Crăciun! Dăruiește-i copilului tău un cadou magic de sărbători și amintiri de neuitat!

Alege unul din Atelierele Magic Christmas Ballet Workshops, special create pentru copii cu vârste între 3 și 10 ani. Atelierele se țin pe 1, 8 și 15 decembrie la sediul Attitude Ballet Studio din Strada Emil Balaban, Nr. 6, în zona Pieței Romane.

Intră pe siteul Attitude Ballet pentru înscrieri.

Despre Attitude Ballet Studio

Attitude Ballet Studio este o școală de dans din București, înființată în 2011, care organizează cursuri de balet pentru copii, balet pentru adulți, dans de caracter, cursuri individuale de balet, lyrical dance și dans contemporan. Attitude Ballet Studio crează un mediu primitor și un spatiu motivant unde oricine, indiferent de vârstă, este așteptat să învețe, să creeze și să-și exprime talentul prin dans.

magic christmas workshop

Attitudeballet.ro

[email protected]

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share