Crăciunul în nuanțe de roz

Distribuie articolul:
Share

Crăciunul este sezonul în care, tradițional, roșul și verdele sunt la loc de cinste. Iar când ne gândim la roz ne imaginăm primăvara cu cireșii înfloriți și rochii vaporoase, iar pe cei mai gurmanzi dintre noi îi poartă cu gândul chiar și la bomboane. Totuși, când vine vorba de Crăciun, nuanțele delicate de roz par să inspire o sărbătoare în stil vintage.

Noi vă propunem o serie de imagini inspiraționale pentru a crea undecor altfel anul acesta. Vă invităm să descoperim împreună un Crăciun în nuanțe de roz!

 Globuri pastelate, în stil vintage:

 Surse: 1. aranjament cu globuri roz și perle; 2. globuri vintage cu oameni de zăpadă; 3. globuri bomboane; 4. globuri, zăpadă artificială și panglici; 5. aranjamente colorate

Brăduții de Crăciun, varianta roz:

Surse: 1. brad decorat cu roz; 2. o pădure de brăduți roz; 3. brad decorat cu pene și globuri simple de sticlă; 4. brăduț în roz.

Cadouri împachetate în nuanțe de roz:

Surse imagini: 1. ambalaj cu buline; 2.funda dungată; 3. tulle și globuri; 4. stele și beteală; 5. ambalajul ideal pentru dulciuri; 6. simplu și elegant.

Decorul de sărbători:

Surse: imagine1; imagine 2; imagine 3.

Detalii strălucitoare pentru un decor festiv:

Surse: 1. o combinație inedită: brăduț și bijuterii; 2. decorațiuni insolite; 3. coroniță roz; 4. un satuc în nuanțe pstelate.

Masa de Crăciun în decor festiv:

Surse: 1.Detalii delicate; 2.Simplu, dar de efect; 3.Decor în stil vintage; 4.Festiv și elegant.

Un Crăciun fericit, plin de bucurii și magie!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share