CITEȘTI

Artizanul anului 2012 – câștigătorul

Artizanul anului 2012 – câștigătorul

Distribuie articolul:
Share

Acum o oră în faţa unui auditoriu am prezentat titlul Artizanul Anului. De abia am plecat de la Bell Agio Casa, şi am vrut să aflaţi şi voi primii cine este artizanul anului. Sunete de tobă, încurajări……. şi artizanul anului 2012 este Itsy Bitsy Amy. Felicitări Itsy Bitsy Amy pentru creativitate, entuziasm, pentru promovarea impecabilă a produselor, pentru pasiunea pe care o pui în toate creațile tale.

De asemenea, vrem să mulţumim tuturor participanţilor la Artizanului Anului, felicitări pentru produsele extraordinare pe care le realizaţi. Sunteţi extraordinari cu fiecare produs pe care îl creați şi noi, cele de la Revista Atelierul, suntem mândre să vă promovăm pe voi şi creaţiile voastre.

 Vom reveni cu poze, povești și impresii de la eveniment cât mai curând!

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Artizanul anului 2012 – câștigătorul […]

  2. SeeSee Concept

    23 decembrie

    Felicitari! un premiu meritat pe deplin!

  3. Ioana Bugean

    22 decembrie

    Felicitari!

  4. Felicitari!

  5. Astept fotografiile de la eveniment cu nerabdare. Din pacate nu am reusit sa fiu prezenta 🙁

  6. Ruxandra Țețiu

    21 decembrie

    Felicitari:)!

  7. Mosul a venit mai devreme anul asta pentru mine. As dori sa multumesc in primul rand tuturor celor care au votat mica mea pasiune: ItsyBitsyAmi.
    Sarbatori fericite cu sanatate, oameni dragi si multe cadouri 🙂

    • Danţuş Maria

      21 decembrie

      felicitari! e un premiu meritaat!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share