CITEȘTI

11 idei de oameni de zăpadă, fără zăpadă

11 idei de oameni de zăpadă, fără zăpadă

Distribuie articolul:
Share

Mie îmi plac la nebunie oamenii de zăpădă. Imi place să lucrez mult la un om de zăpadă,  să iau din casă căciuliţă, morcovi, să caut prin curte pietre pentru ochi şi nasturi şi să încerc să ajung la un copac pentru a lua o ramură. De data aceasta nu am avut noroc de zăpadă multă în această parte a ţării, aşa că m-am reprofilat pe alţi oameni de zăpadă, realizaţi din alte materiale.

Începem cu un om de zăpadă desenat pe o lingură.

Sursă imagine

Oameni de zăpadă realizaţi din bucăţi de materiale:

Sursă imagine

Sursă imagine

Sursă imagine

 O coroniţă de uşa un pic mai specială

Sursă imagine

 O idee DIY la îndemâna oricui

Sursă imagine 

 Dar de acest om de zăpadă ce părere aveţi ?

Sursă imagine

 Om de zăpadă pătrăţos

Sursă imagine

 Un brad – om de zăpadă

Sursă imagine

 Un bec transformat în om de zăpadă

Sursă imagine

 Cred că această idee îmi place cel mai mult

Sursă imagine

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. dana

    25 ianuarie

    Cred ca ar fi mai bine sa promovati idei de martisor…doar se apropie. Craciunul,renii etc au trecut,totusi este 25 ianuarie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share