CITEȘTI

Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporană lansea...

Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporană lansează un nou curs

Distribuie articolul:
Share

Bijuteria nu este o sumă de reţete tehnice care trebuie învăţate o dată pentru totdeauna şi atât. Tocmai de aceea, în încercarea de a oferi instrumente profesionale diverse de întelegere şi exprimare, Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana lansează un nou curs în colaborare cu Ioana Avram:  “Concept şi prototipare în bijuteria contemporană – de la obiect la set şi de la set la colectie”.                                                                                                                                                       Acesta este un curs care îşi propune să  fie un instrument coerent de ordonare a ideilor creative, destinat celor care activează deja în zona bijuteriei contemporane.

 Prima sesiune a cursurilor se va desfăşura în luna martie 2013 şi va pune accent pe teme precum mindmapping, brainstorming, moodboarding si creativethinking. Tehnici creative aplicate în designul de bijuterie, teme de studiu individuale şi colective, machetare în hârtie, lut şi lucrul cu materiale neconvenţionale vizează zona formării conceptelor şi exprimării creativităţii. “Ne dorim ca  într-o luna de efervescenţă creativă, de exerciţii de creaţie, să putem spune la final:  Nici nu am crezut căam atâta talent!”,  declară Ioana Avram.

preze curs si ioana_mind mapping_final_02

Ioana Avram este absolventă a Universităţii de Artă şi Design  din Cluj Napoca şi a lucrat timp de şapte ani ca art director la diverse agenţii de publicitate din Bucureşti şi Germania. În prezent este freelancer graphic designer şi ilustrator şi predă desen, compoziţie şi  design în cursuri destinate adulţilor şi copiilor. Suntem foarte bucuroşi s-o avem pe Ioana alături de noi şi vă recomandăm cursul ei cu încredere!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share