Promovează-te pe site-ul Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Revista Atelierul este prima şi unica revista de profil din România specializată în promovarea evenimentelor handmade şi de profil, a designerilor, a autorilor de produs.  În cei 4 ani de existenţă am realizat un content de peste 1400 de articole pe www.revista-atelierul.ro, peste 400 de articole pe events.revista-atelierul.ro, am promovat peste 1.000 de artişti designeri de produs pe siteurile noastre şi suntem parteneri media viabili la peste 500 de evenimente de profil şi nu numai.

Trafic www.revista-atelierul.ro (informaţii actualizate la data de 18 februarie 2014):

– peste 70.000 de vizitatori unici/ lunar

– peste 300.000 de afişări/ lunar

– peste 1.000 de abonaţi la newsletter

– peste 21.000 de fani pe FB Revista Atelierul

– peste 300 followers pe Twitter

– peste 400 de followers pe pinterest

– Tipologia cititorilor: 90% femei, 9% bărbaţi

  • 18-24 ani – 18%
  • 25-34 ani – 43%
  • 35-44 ani – 17%
  • 45-54 ani – 7 %
  • Peste 55 ani- 4%

Dintre care 80% din România, restul de 20% în ordinea ţărilor de un trafic mare de cititori din Italia, Republica Moldova, Spania, Brazilia, Marea Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii şi Argentina.

(sursă informaţii piwik şi Facebook)

Dacă vrei să afli mai multe despre evoluția Revistei Atelierul poți vedea o prezentare aici!

Oferta 1  (40 euro)

·         1 advertorial* ce va intra în newsletterul trimis abonaţilor Atelierul.  Newsletterul  ce va fi pe prima pagină a site-ului www.revista-atelierul.ro şi va rămâne în arhiva noastră pe o perioada nelimitată.

 ·         prezentarea unui produs timp de 7 zile calendaristice – primă imagine la deschiderea paginii noastre de Facebook

 Oferta 2 (60 euro)

 ·          1 advertorial* ce va intra în newsletter

 ·          Preluare advertorial social medias Atelierul : Facebook, Twitter

 ·    Prezentarea produselor pe Facebook-ul Revista Atelierul timp de 15 zile ca prima imagine la deschiderea paginii noastre de FB.

 Oferta 3 (100 euro)

 ·         1 advertorial* ce va intra în newsletter, prezent pe site-ul www.revista-atelierul.ro

·         Preluare advertorial pe toate social media ale Revistei Atelierul : Facebook, Twitter

·         Prezentarea unui produs/ colaj de produse pe Facebook-ul Revista Atelierul timp de 30 zile ca prima imaginile la deschiderea paginii noastre de Facebook

·         banner prezent pe site timp de 30 de zile de la achitarea serviciilor

·         O participare gratuită la unul dintre evenimentele Atelierul (Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, targurile Atelierul, concertele organizate de noi etc. )

 

Oferta 4 (30 euro)

·         O imagine sau un colaj de imagini în calitate de CoverPicture pe Facebook Revista Atelierul timp de 15 zile calendaristice.  În acest colaj este trecut numele artizanului, site-ul, adresa de mail. De asemenea această imagine va avea ataşată linkul către blogul propriu al artizanului şi o mică descriere.

Oferta 5

·        Banner prezent pe site-ul www.revista-atelierul.ro site-ul events.revista-atelierul.ro  timp de 15 zile calendaristice – 30 de euro

·        Banner prezent pe site-ul www.revista-atelierul.ro+ site-ul events.revista-atelierul.ro  timp de 30  zile- 60 de euro

Oferta 6

·         Personalizată în funcţie de cerinţele voastre: banner, advertorial, interviu, prezentare doar pe Facebook Atelierul etc.

Oferta 7

·        Consultantă în domeniul organizării unui eveniment de profil, start-up afacere handmade- ofertă la cerere

 * în cazul advertorialelor nu vor fi trecute preţurile produselor. Se va publica site-ul persoanei, datele de contact telefon, mail si motivul pentru care produsele sale sunt unicate, merită şi trebuie să fie achiziţionate de către cititorii Revistei Atelierul. De asemenea nu se va face reclama magazinelor virtuale ale artizanului, ci site-urilor personale: bloguri, facebook, site, etc. Advertorialul poate fi şi sub forma unui interviu.

Echipa Atelierul îşi rezervă dreptul de a refuza anumite oferte din diferite motive şi poate modifica cu acordul artizanului advertorialul, dacă acesta aduce prejudicii altor persoane sau este scris incoerent.

 Dacă este interesat de ofertele noastre pentru advertoriale şi bannere trimite-ne un mail pe contact@revista-atelierul.ro, în care îţi exprimi intenţia de a îţi promova magazinul virtual pe site-ul www.revista-atelierul.ro

 Pentru alte moduri de promovare/ personalizarea promovării pe site-ul www.revista-atelierul.ro mail la contact@revista-atelierul.ro

Oferim spaţii de bannere, advertoriale și suntem curioase ce alte idei de promovare mai aveţi!

Comentarii
One Response
Share