CITEȘTI

CLOUD NO. 9- primul pop-up store dedicat produselo...

CLOUD NO. 9- primul pop-up store dedicat produselor de autor-revine cu o ediție de excepție.

Distribuie articolul:
Share

CLOUD NO.9- primul pop-up store dedicat produselor de autor, in serie limitată sau unicat- revine, pe 2 și 3 martie, la Old City, în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, nr. 45. Sâmbătă (2 martie) și duminică (3 martie), între orele 11.00-19.00, pregătește-te pentru un eveniment de excepție, în cadrul căruia îți poți îmbogăți garderoba cu piese unice, create special pentru tine.Invitații speciali ai CLOUD NO.9  sunt brand-ul MOON by Dana Rogoz și designer-ul Venera Arapu.

La CLOUD NO. 9, te așteaptă peste 30 de designeri din toată țara, creatori de haine, pantofi, genți, bijuterii, în serie limitată sau unicat. Lor li se adaugă creatori de cosmetice bio, delicaterie, decoratiuni interioare și artiști plastici. Totul pentru a crea decorul unui pop-up store neconvențional, în care poți face cumpărături pe îndelete, în timp ce afli povestea produselor pe care le achiziționezi chiar de la designerii acestor produse.

afis_50x70mm

CLOUD NO.9 este mai mult decât un târg, este un eveniment dedicat bunului gust. Am ales cei mai buni tineri designeri români din domeniile în care își exprimă creativitatea. Printre expozanții care vor participa la CLOUD NO.9 se numără IRENKA, LightSquare, Ciprian Vrabie, LACEN by Irina Gologan, ModaMania, Anda Zota, Ykym Bags, Soap Mill, Iuliana Asoltanei, THEJeweller by Giulia, Potocaliu, Tom Florian, Eneada Bijoux, BeSpoke Department, Happy Bow Ties, Style Money can Buy.

CLOUD NO. 9 este un spațiu interactiv al celor care apreciază calitatea. Vei asista la demonstrații spectaculoase din partea designerilor și a artiștilor prezenți la eveniment. Vei putea vedea cum produsul pe care ți-l dorești se creează sub ochii tăi și vei primi cadouri, din oră în oră, din partea designerilor prezenți la eveniment, în cadrul tombolei CLOUD NO.9.

CLOUD NO. 9 este un proiect susținut și recomandat de Dana Rogoz.

CLOUD NO. 9 este susținut și promovat de ONE.ro, InStyle, perfecte.ro, Zile și Nopți, hypestreet.ro, metropotam.ro, hipmag.ro, veiozaarte.ro, fashionlife.ro, urban.ro, hotcity.ro, Revista Atelierul, anyplace.ro, envy.ro.

Pentru mai multe informații, click aici

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share