Nocturna Vinil

Distribuie articolul:
Share

2 martie: După o lună de sport, sigur te mai încap jeanșii prespălați cu talie înaltă pe care îi purtai în liceu. Trage-i pe tine, fă-ți freza pe spate și, în ritm de rock’n’roll, hai la nocturna VINIL din Popa Nan 82. Trimite-o dedicație pentru invitație la [email protected] și cu merinde numărate și 30lei pentru de toate, hai să nu mai zicem poate: e doo wop de la 20.30 până cine știe când! În timp ce-ți pui freza la punct, printre picioare pe sus și răsuciri în aer, vorbim și-atât, pe de-o parte și învățăm să citim povești pe de altă parte și dăm mâna cu freelancingul și educația nonlineară. Ne menținem fit cu o dietă meniu și cu snowboard pe pârtie, dăm de cap respirația conștientă și peste cap inteligența emoțională și cu tenișii proaspăt vopsiți ne pregătim de țopăialllllă!

Afis Vinil

După coregrafie de grup rockabilly, ne ciulim urechile și ne antrenăm picioarele pe Dekadens, ne descoperim corpul prin dans contemporan și dintr-o ultimă tură de dans freestyle plecăm pe ritm spre incubator107 – unde c-un vin macedonean și-un potențial crescut, visăm un răsărit pe ritmuri tibetane cu Kotodama.

WEB desfasurator-01

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share