CITEȘTI

Ep.2 Aleg să port produse made în RO: LaChatterie...

Ep.2 Aleg să port produse made în RO: LaChatterie

Distribuie articolul:
Share

Duminica aceasta Isabelle Vijiiac aka LaChatterie a avut amabilitatea să ne răspundă la mini chestionarul nostru. O cunoaşteţi pe LaChatterie din interviurile Atelierul, iar creaţiile ei super chic le puteţi admira la fiecare eveniment de modă şi cred că foarte multe dintre cititoarele Atelierul sunt mândre posesoare de obiecte vestimentare marca LaChatterie.Nume: Isabelle Vijiiac[heartlist]

  • Designer și owner al brandului LaChatterie şi al liniei de accesorii Les filles florissantes, prezentată sub forma unui proiect Instagram pe parcursul anului 2013.
  • Pasionată de design, imprimeuri florale şi grafice, filme vechi, elemente pop art şi suprarealiste, moda anilor 50′, fotografiile lui Tim Walker.[/heartlist]

226957_4553390479341_822796059_nFotograf: Claudiu Popescu

Designerul preferat: Fandacsia pentru pălăriile spectaculoase.

Îmi place să-mi achiziţionez produse made în RO – am o pălărie minunată de la Fandacsia, coliere de la BuyHand şi Modamania şi nişte balerini adorabili de la PixieShoes. În general, încerc să-mi port creaţiile fiindcă fiecare piesă în parte mă reprezintă la momentul respectiv.

421443_4553420960103_814821295_nFotograf: Claudiu Popescu

Îmi place şi încerc să promovez ideea de piese unicat sau în serie limitată tocmai fiindcă oferă purtătoarei unicitatea de care avem nevoie pentru a ne exprima personalitatea. Haina trebuie privită ca o completare a trăsăturilor personale.

Rubrica ”Aleg să port handmade” îți propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori.Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Felicitari pentru rubrica! Incontestabil produsele handmade sunt mult superioare celor de duzina, au propria lor personalitate, si purtandu-le te simti incarcata cu o anumita energie, pe care creatorul le-a insuflat-o in timpul procesului de creatie (imi dau si eu cu parerea aici, eu asa simt :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share