Swap de primăvară

Distribuie articolul:
Share

Primăvara înseamnă bucurie, înflorirea naturii, soare, veselie, haine și accesorii pline de culoare, înnoirea garderobei, reinventarea stilului, (re)organizare, întoarcerea la tradiții, dar și noi începuturi și provocări. Iar noi, echipa Atelierul, ne-am decis să întâmpinăm primăvara cu o provocare: un nou swap! Dacă te încântă ideea de a crea un obiect special pentru o altă persoană, de a face o bucurie și de a-ți face noi prieteni, atunci te invităm să te înscri la swapul nostru de primăvară.

Reguli nu sunt multe, dar te rugăm să le citești cu atenție și să le respecți, așa cum va face și partenera sau partenerul tău de swap.[heartlist]

  • Pentru a te înscrie la swap trebuie să completezi formularul de aici până la data de 23 martie. Ai grijă să completezi toate câmpurile, altfel nu se va înregistra înscrierea ta. Povestește-ne câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera ta/partenerul tău de swap. Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  • Se vor lua în considerare doar înregistrările realizate prin formularul de pe site.
  • În data de 25 martie vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Pentru stabilirea partenerilor vrem să încercăm ceva nou, astfel aceștia vor fi grupați câte doi, fiecare dăruind un obiect celui de la care va primi (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
  • Fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice, important este să transmită bucurie.
  • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 8 aprilie , cu siguranță este așteptat cu drag.
  • De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin email cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai primit coletul.
  • Poţi să te înscrii şi dacă nu locuieşti în România.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail [email protected][/heartlist]

swap de primavara mainTips&Tricks pentru un swap reușit:[starlist]

  • Citește cu multă atenție regulile de mai sus și respectă-le întocmai – partenera ta de swap urmează aceleași reguli și are aceleași așteptări ca și tine. :)
  • De îndată ce ai trimis pachetul, scrie un email partenerei tale. Acest lucru asigură o comunicare mai bună, iar în cazul adreselor de post restant asigură-te că destinatarul va intra în posesia pachetului și nu vei avea surprize neplăcute.
  • Dacă ceea ce vei primi nu este chiar pe gustul tău, ține cont de faptul că partenera ta a creat ceva special pentru tine și merită aprecierile tale pentru încercare și generozitate.[/starlist]

Dacă vrei să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul – îți punem la dispoziție un badge, în două dimensiuni, pentru blogul sau site-ul tău.

swap de primavara

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

O primăvară plină de inspirație și creativitate!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] și cu siguranță aduce bucurie celui care îl primește. După cum vă spuneam în articolul cu regulile de participare, partenerii pentru acest swap sunt grupați doi-câte-doi, astfel fiecare dăruind un obiect celui […]

  2. am pus badge-ul pe blog, scuze de intarziere, am avut ceva probleme cu editarea in blog de pe tableta

  3. Ioana Ioana

    22 martie

    Am participat si la Swap de iarna, imi place sa daruiesc un cadou potrivit pentru fiecare persoana pe care o cunosc. De aceea am incercat sa fac cadou si persoanelor pe care le cunosc online doar. Particip si la acest swap de primavara si astept cu nerabdare partenera pt. a pregatii cadoul. Numai bine tuturor!

  4. AlinaS.

    21 martie

    Iata-ma si pe mine la a doua editie. De data asta ma inscriu fara asteptari; in vara m-am suparat pe toata lumea, dar in final am fost suparata pe mine insami ca mi-am creat asteptari (era prima data cand imi cream asteptari). Toate s-au rezolvat pana la urma, dar … ramasese un „dar” de care m-am eliberat. Si iata-ma la a doua editie, daca ma primiti, la care ma inscriu pur si simplu sa impartasesc. Primavara frumoasa tuturor!

  5. ionela

    18 martie

    M-am inscris si eu, prima oara am emotii 😀 !!!

  6. Particip pentru prima data la acest Swap. Sunt foarte incantata.

  7. Particippentru prima data la acest Swap. Sunt foarte incantata.

  8. Particip pentru prima data la acest Swap.Sunt foarte incantata.

  9. M-am inscris si eu cu mare drag la cel de-al doilea SWAP. Vreau sa spun cateva cuvinte celor care au fost dezamagite din experientele trecute. Sa stiti ca eu data trecuta am participat la primul SWAP, am pregatit ceva ce am considerat eu ca i-ar placea partenerei mele si stiu ca i-a placut insa cand eu am primit darul din partea celeilalte partenere si am vazut ce continea si forma de prezentare a pachetelului am ramas profund surprinsa si mi-a parut rau ca nu am fost si eu la fel de inspirata cu partenera careia i-am trimis eu. Am zis ca nu-i nimic, i-au exemplul acesta atat de frumos si data viitoare voi fi cu mult mai atenta cand voi pregati cadoul. Este cu mult mai bine sa nu ai asteptari si sa fii surprins intru-un mod placut decat sa ai asteptari si sa fii dezamagit. Nu este bine sa cantarim tot timpul lucrurile! Trebuie doar sa daruim din drag cand daruim, ci nu din obligatie caci atunci nu ar mai fi dar ci doar un troc.
    Eu va doresc SWAP placut tuturor, un schimb de zambete si bucurii! 🙂

    • Multumim frumos Adriana pentru comentariul atat de fain!
      Esti geniala!

  10. E prima oara cand particip, sunt super incantata de swap-ul acesta 😀 abia astept sa ma apuc de lucru 🙂

  11. Murmu

    14 martie

    I am in ,of course:P

  12. si eu, si eu! 🙂

  13. E atat de bine sa daruiesti! E bine pentru tine, pentru armonia si echilibrul tau, e bine pentru bucuria pe care o simti cand creezi si pentru ca acest lucru te implineste. Haideti sa nu avem neaparat asteptari de laude si poze…. admit, este un gest de bun simt sa respecti regulamentul si sa arati respect celui ce a muncit pentru tine. Cu toate acestea, eu militez pentru a ne bucura si a ne implini daruind pe noi insine mai intai!!

  14. Ramira

    11 martie

    Succes tuturor! Ma inscriu si eu pentru prima data si sper sa nu fiu dezamagita.

  15. Alexandra

    8 martie

    Si euuuu!

  16. Gabi Catanoiu

    8 martie

    Eu din pacate aleg sa nu ma mai inscriu , sunt un pic dezamagita se swap-ul trecut cand persoana careia i-am trimis cadoul nu s-a deranjat sa trimita o poza.Cum eu am trimis poza la redactie cu promisiunea ca va fi pusa in album dar nici asta nu s-a intamplat, aleg sa nu ma mai bag.Pacat pentru ca muncisem cu drag 🙁
    Poate unele persoane le place doar sa primeasca 🙁

    • Vasilica Blihan

      11 martie

      din pacate nici partenera mea de la swap-ul de data trecuta nu a trimis poza….. insa eu am trimis poza cu ce am primit si am fost foarte bucuroasa. nu cred ca trebuie sa generalizezi. poate de data asta o sa fie mai bine. eu am fost incantata de ce am primit si cred ca si partenera mea a fost multumita. spor la treaba tuturor participantelor si abia astept sa vad lucrusoarele trimise de voi.

    • 🙂 in aceeasi situatiew ma aflu si eu – am lucrat cu drag, dar persoana careia i-am trimis cadoul nu a facut poza … si tot imi place sa fac lucru de mana si sa ofer, nu fii dezamagita

    • Vasilica Blihan imi cer scuze ca nu am postat poza…dar nu stiu unde sa o trimit

    • am trimis poza

    • Vasilica Blihan

      25 martie

      Mihaela Lobonea trebuia sa le trimiti celor de la ATELIERUL un mail cu o poza cu ceea ce ai primit…. dar nu mai are importanta…. eu sper sa iti fi placut cadoul de la mine si sa porti cu placere ceea ce ai primit.

    • Vasilica Blihan

      25 martie

      Mihaela Lobonea [email protected]

  17. Maria Iliescu

    8 martie

    Inscrisa cu succes 🙂

  18. Vixyblu

    8 martie

    Yayyyy… particip cu mare drag!

  19. si eu particip, m-am inscris deja 🙂

  20. Bobocica

    8 martie

    Particip cu placere!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share