CITEȘTI

Împlinim 3 ani: Ce înseamnă Revista Atelierul pent...

Împlinim 3 ani: Ce înseamnă Revista Atelierul pentru tine?

Distribuie articolul:
Share

Vom face 3 ani de existenţă. Am crescut şi credem că am crescut frumos. De la o idee frumoasă, am creat site-ul www.revista-atelierul.ro cu peste 1000 de articole, tutoriale, interviuri, tot ce contează în acest domeniul al handmade-ului de calitate. Suntem o echipă de peste 20 de redactoriţe, editoare, fotografe, organizatoare de evenimente, creatoare de produse unicat. Am crescut împreună cu voi, şi vă mulţumim că ne urmăriţi în fiecare zi!Lăsaţi-ne un mic comentariu la acest post despre ce înseamnă Revista Atelierul pentru voi, ce am făcut bine şi mai puţin bine până acum. Aşteptăm cu drag comentariile vostre şi criticile constructive!

Dacă vreţi să ne trimiteţi şi poze/felicitari le aşteptăm pe mail la [email protected]

bannerlansare1

Cu aceste comentarii de la voi, vom crea special un PDF în dulcele stil Atelierul şi ne vom lăuda cu el de fiecare dată când avem oportunitatea !

Aşteptăm comentariile la acest post între 26 martie şi 26 aprilie pentru ca ulterior să ne punem pe treabă şi să realizăm PDF-ul.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. La multi ani si cat mai multe idei super faine

  2. Atelierul e o revista originala, interesanta si plina de culoare, exact ca si creatiile pe care le promoveaza.Imi place naturaletea cu care se scrie aici, imi place faptul ca articolele imi aduc aminte in permanenta ca in spatele lor sta un om, un om creativ si care iubeste frumosul. Si consider ca e datoria noastra, a celor care o citim, care cumparam handmade si care facem handmade sa sustinem o revista care promoveaza bunul gust intr-un mod atat de dezinvolt. La multi ani!

  3. Mulți ani creativi și inspirați!

  4. Costea Mioara Mihaela

    25 martie

    Creativitate, ingenuozitate, rabdare, daruire, iubire … la maxim! Felicitari! La multi ani!

  5. Claudia

    25 martie

    sint incintata de toate ideile si creatiile reprezentate,La Multi Ani!!!!!!

  6. Rikamo De Claudia

    25 martie

    multumind lui Rux am descoperit Revista si acum ma uit in fiecare zi, in special pe facebook, Felicitari din suflet si multumim pt tot ceea ce ne dedicati, La Multi Ani!!!!!!

  7. sakura

    25 martie

    Eu am descoperit Atelierul de curand. Pana acum ptr mine inseamna idei indraznete, promovarea artizanilor, bun gust, creativitate.
    Ceea ce arata clar ce fel de oamnei sunt in culisele lui: Frumosi si Iubitori de frumos
    Ma bucur ca ne-am intalnit :*

  8. Multi inainte. Am gasit aici multe idei interesante, frumusete, provocari ( mai ales astea, sunt minunate)

  9. Doricica

    25 martie

    La Multi Ani ATELIERULE!!!
    3 ani de Atelier inseamna pentru mine 3 ani de articole faine, 3 ani de pura pasiune, 3 ani de minunate produse handmade, 3 ani frumosi, provocatori si plini de originalitate. Iti multumesc Atelierule ca existi! Te pup!

  10. La multi ani, Inspiratie cat mai multa si mai multa reclama, este timpul vostru, se poarta tot mai mult handmade !

  11. La mulți ani! Sănătate și inspitație! Mulțumim pentru ”darurile” cu care ne provocați în fiecare zi! :*

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share