CITEȘTI

incubator107timişoara o arde de-o nocturnă

incubator107timişoara o arde de-o nocturnă

Distribuie articolul:
Share

Dăm startul şi lui aprilie cu altă nocturnă energică şi sâmbăta asta facem încă o noapte albă la Casa Tineretului începând cu ora 21. Vă aşteptăm cu veşnicul entuziasm şi vă provocăm simţurile pe tot parcursul evenimentului. De la lansări de proiecte trecem la udat gâtlejurile cu licori alese de la Grolsch, The Coca Cola Company şi Cărtureşti Timişoara, apoi povestim despre drumeţii în vestul ţării şi aflăm mai multe despre magie şi voluntariat. Învăţăm să dăm voce personajelor imaginaţiei noastre la atelierul de scriere creativă şi aflăm de ce e atât de important sportul în viaţa de zi cu zi.  În tot acest timp, Piaţa Făuritorilor prinde viaţă şi vă invită să admiraţi şi cumpăraţi obiecte făcute cu drag de meşterii noştri.
Pentru că avem nevoie şi de muzică bună, ne vom lăsa energizaţi de trupa The Case, apoi vom asculta povestea artei şi folclorului urban în Timişoara. Mai târziu tragem cu ochiul la cum se face micro-macrame şi o cană cu haz.

afis nocturna

 Şi ca să nu avem răgaz de plictis, în miez de noapte ne mai cântă şi Beck Corlan. După ce ne-am încălzit bine, ne aprindem şi mai tare la un spectacol cu foc.  Finalul ne ţine treji şi energici pentru că aflăm cum se organizează un atelier, ne jucăm de-a emoţii cu surpriză şi reciclăm creativ ceva ce am folosit toată noaptea.

program nocturna
Vă mai aşteptăm doar cu 15 lei şi ceva bunătăţi de pus pe masă care să ne alimenteze voioşia, că noaptea-i lungă şi plină de culoare.

 Ca să fiţi la current cu programul evenimentului, ne puteţi urmări pe pagina de facebook https://www.facebook.com/events/154344358059644/?ref=ts&fref=ts sau aici http://www.timisoara.incubator107.com/stiri/138

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share