Ep.5 Aleg să port handmade: Ioana Nae

Distribuie articolul:
Share

Continuăm rubrica Aleg să port handmade cu Ioana Nae ( persoana din spatele brandul Trăistuţa cu zale), artizan bine cunoscut, biolog de 7 ani şi proaspăt mămică ce poartă cu mândrie produsele handmade şi de autor.

Vă las în continuare în compania Ioanei, a cărei stil liber și chic cu siguranță vă va cuceri!

Nume, prenume : Ioana Nae

Detalii despre tine: Biolog de peste 7 ani, lucrez la Institutul de Speologie ”Emil Racoviță”. Am descoperit lumea  lucrului de mână acum 3 ani când am început să lucrez bijuterii din zale. De atunci încerc să mă perfecționez cât mai mult, iar aceasta se vede în aspectul bijuteriilor mele. Proaspătă mămică, deja duc dorul târgurilor de handmade.

Meseria de bază: Asistent Cercetare

SONY DSC

Fotograf: Luminița Dumitrache, bijuterii Trăistuța cu zale

Artizanul preferat/ Artizanii preferaţi: Am o colecție de bijuterii handmade de care sunt foarte mândră și care conține piese de la Deerstuff, Lady A, Zephyr Design, Miruca, Gina Cef, plus bijuterii din Trăistuța cu zale. Prima piesă handmade achiziționată a fost chiar rochia de mireasă – o creație Atelier beefree.ro. Folosesc cosmetice homemade de la Naen Soap și Sânziene și Mătrăgună. Sunt o mare admiratoare a creațiilor B&W Shop by Andreea Bololoi, Petra Bijoux, Bo3mia, VixyBlu, Owlstory, RockTime Handmade, Dacian Moon, Bohemian Sin, Andrea Z Style, Punct G, ArtCarmina, Cutiuța cu bijuuri și a costumului tradițional.

391190_387639021289194_1821132596_n

Fotograf: Roxana Cerbu, accesorii: maramă, ie și traistă din colecția personală

Aleg să port produse unicat pentru că : Spre deosebire de produsele de serie, accesoriile lucrate de mână au o poveste. Multe apar după multe ore de muncă, după multe schițe și poate după o lungă căutare a materialelor perfecte. Nimic nu este întâmplător în handmade, așa cum nimic nu este întâmplător în viață. Și asta le și face unice și deosebite.

Rubrica ”Aleg să port handmade” îți propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii

Share