CITEȘTI

Ep.6 Aleg să port handmade: Lia Visirin

Ep.6 Aleg să port handmade: Lia Visirin

Distribuie articolul:
Share

Rubrica „Aleg să port handmade” a ajuns la episodul cu numărul şase. Invitata noastră de astăzi este Lia Visirin, o tânără şi foarte talentată ilustratoare, care preţuieşte la adevărata valoare lucrul de mână şi priveşte lumea cu un umor aparte şi cu multă veselie.

Este Lia Visirin chic? Cu siguranţă!

Nume, prenume :  Lia Visirin

Detalii despre tine: Am absolvit Universitatea  de Arte şi Design Cluj-Napoca ( şi ce dacă :P)
Ilustrez reviste şi cărţi pentru copii pentru o editură locală şi pentru scriitori străini. Îmi place să desenez lucruri pozitive, îmi plac florile şi frunzele mici, îmi place să ascult muzică la iPodul meu vechi şi îmi place să mă joc cu nepoţelul meu.

Meseria de bază: Fotograf şi ilustrator.

Lia Visirin

Fotograf: Wedding Faeries aka Laura Visirin, tricou pictat manual Lia Visirin

Artizanul preferat: Lollyrot Scrapbooking

Aleg să port produse unicat pentru că : nu se poate ceva mai sincer mai unic şi frumos de atât. Fiecare artist handmade îşi pune o parte din el în ceea ce face şi asta se resimte în produsul finit. Sunt împotriva consumerismului în masă şi pentru lucrurile făcute de mână.

Rubrica ”Aleg să port handmade” îți propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share