Events – un nou site Atelierul!

Distribuie articolul:
Share

Dragi cititori Atelierul,

Vă anunțăm cu mult entuziasm un nou site marca Atelierul. Events.revista-atelierul.ro este locul în care veți găsi informații despre târgurile handmade și atelierele care se organizează în București și în țară. Tot aici vom strânge și informații despre concursuri de creație sau giveaways cu produse handmade.Events este locul în care vă vom anunța de evenimentele noastre, fie că vorbim de Noaptea Albă a Creatorilor sau de târguri, conferințe și lansări ale revistei.

Iar la rubrica Handmade vom încerca să facem o listă cu furnizorii de materiale și cei mai buni creatori handmade.

Vrem ca pe Events să strângem cât mai multe informații despre activitatea comunității handmade din România așa că avem nevoie și de ajutorul vostru.

Așteptăm mesaje pe adresa [email protected] cu informații despre târguri, ateliere și concursuri.

Și, bineînțeles, vă așteptăm să ne citiți pe Events.revista-atelierul.ro !

Events@Atelierulbanner events

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Day

    26 noiembrie

    Felicitari pentru noul format,astept cu nerabdare noutatile!Succes,echipa Atelierul!!!

  2. Carmen

    22 noiembrie

    E o super idee! Chiar era nevoie de un loc realizat la fel de profesionist ca revista-atelierul in care sa se gaseasca concentrate toate informatiile despre evenimentele handmade . Si nu doar cand o sa aiba loc, ci si detalii de la organizatori si date de contact ale acestora. Sigur o sa urmaresc noul site 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share