Workshop de schițe după model

workshop attitude art school
Distribuie articolul:
Share

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:30, te așteptăm la Attitude Art School (str Emil Balaban 6) la un Workshop de schițat după model, să înveți cum să faci crochiuri sub îndrumarea Crinei Ioana Athanasiu.

Schița și desenul rapid de mișcare este ca o bătaie din aripile pe care balerina le întinde în zborul ei către emotie. Vrei să-ți găsești un tempo și să înveți să respiri pe ritmul bătăii inimii tale, vrei ca linia și pata să redea maximum de expresie, precum mișcarea perfectă a unei balerine? Vino să afli cum se prinde din zbor esența mișcării și ce să observi, cum să îți acordezi văzul cu mâna și să exprimi cu puțin material, tot ce mișcă, dintr-o suflare.

Sau mai pe scurt: esența mișcării, simțul observației, linia și pata într-o mișcare fluidă și expresivă sunt chintesența schițelor libere după model, denumite și crochiuri.

Crina-Ioana Athanasiu este absolventă de Universitatea Naționala de Arte, secția Grafică, promoția 1997, clasa prof dr. Nicolae Alexi și prof dr. Mircia Dumitrescu. O artistă multidisciplinară – arte vizuale, pedagogie și publicitate – un om pasionat de meserie și căruia îi place să sharuiască ceea ce a acumulat. Un excelent comunicator și un împătimit al prospețimii și acuității observației, din mers, pe fast fw sau, uneori, mai rar, în slow motion.

Pentru unul din cele 14 locuri disponibile te poți înscrie pana vineri, 26 aprilie, la numărul de telefon 0742 21 95 99 sau pe adresa [email protected]. Costul atelierului este de 100 de lei și, ca de obiecei, toate materialele sunt incluse.

workshop attitude art school

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share