CITEȘTI

Alte 8 idei Flower Power made in Ro

Alte 8 idei Flower Power made in Ro

Distribuie articolul:
Share

Am ajuns şi la ultimul colaj realizat cu creaţiile voastre Flower Power. Am ales pentru acest colaj cele mai chic brăţări  realizate din mărgele, împletite cu multă atenţie sau pictate cu motive geometrice. Am încercat să selectăm produse Flower Power cât mai variate: coliere chic, o fustă pictată manual, un papion potrivit unei ţinute office sau casual, şi o broşă primăvaratică.

FlowerPower Collagea

Surse produse: 1, 2, 3

FlowerPower Collagec

Surse produse: 1, 2, 3

FlowerPower Collageb

Surse produse: 1, 2

Mulţumim pentru creaţiile trimise în număr mare pentru rubrica Flower Power (colaj 1, colaj 2) şi aşteptăm cu drag să răspundeţi cu promtitudine şi altor provocări marca Revista Atelierul. Ne place să promovăm creaţiile handmade şi de autor realizate de voi, artizanii şi artiştii în handmade din România.

Foarte multe dintre creaţiile primite îşi puteau găsi un loc aici, dar nu aţi respectat cerinţele noastre simple: imagini fără watermark şi cel mai important nu ne-aţi oferit sursa exactă a lor.

Imediat ce secţiunea Creaţiile Cititorilor va fi repusă pe site www.revista-atelierul.ro veţi putea să admiraţi şi creaţiile handmade neselectate în cadrul acestor colaje.  Momentan secţiunea Creaţiile Cititorilor este în mentenanţă.

O primăvară plină cu flori să aveți!

Sursă imagine reprezentativă: aici

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Lili

    10 mai

    Tare frumoase brățările colorate!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share