CITEȘTI

Atelier Decoupage la Attitude Art School

Atelier Decoupage la Attitude Art School

atelier decoupage
Distribuie articolul:
Share

Sâmbătă, 11 mai, ora 13.30, Attitude Art School și magazinul Creashop Hobby&Crafts te invită în lumea magică a creației, la atelier decoupage. O tehnică veche de secole, o artă care a făcut înconjurul lumii de multe ori, care s-a transformat, a evoluat, a înflorit și a ajuns azi o adevărată pasiune pentru milioane de oameni. Este ușor de lucrat, este relaxantă, îți permite să-ți arăți creativitatea la cote maxime, te provoacă… Rezultatul? De fiecare dată o mică operă de artă unică ! În atelierul de sâmbătă vom experimenta decoupage-ul pe papirus, pe lemn și….ceva NOU, pe pantofi. Dacă ai o pereche de pantofi pe care vrei să-i decorezi, dacă ai o pereche de pantofi favoriți ale căror tocuri nu mai arată ca altădată, vino cu ei la atelier și vei descoperi ce minuni poate face decoupage-ul.

Toate materialele (mai puțin pantofii) sunt incluse în prețul atelierului. Vom lucra cu materiale de cea mai buna calitate, renumite în întreaga lume, aduse de magazinul Creashop: medium de crăpare Prism, acrilice Prism și Royal & Langnickel Essentials, lipici decoupage Powertex (locul 2 în lume în preferințele pasionaților de decoupage, după celebrul Mod Podge), pastă de structură cu granulație fina, cutii din lemn de pin și foi de papirus natural.

Costul atelierului este 100 lei. Durata aproximativă 3 ore. Rezervarile se fac, până pe 9 mai, la 074 221 9599 sau pe email la adresa: [email protected]. Locurile sunt limitate. Vă rugăm să confirmați telefonic prezența la atelier până pe data de 9 mai. În condițiile în care v-ați înscris și nu puteți veni vă rugăm să anuntați din timp pentru a putea oferi locul altor persoane interesate.

atelier decoupage

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share