Nocturna de Hârtie

Distribuie articolul:
Share

Începem o filă nouă şi dăm drumul atelierelor lunii, sâmbătă 11 mai, la Nocturna de Hârtie, în Sala cu Oglinzi a Casei Tineretului (Timişoara), etajul 2, de la ora 21:00. Ne vom cunoaşte mai bine prin jocuri, iar apoi ne ajutăm de pensule şi culori pentru a umple foi cu poveşti în colţul creativ.

Şi pentru că împreună suntem mai puternici, vă invităm să aduceţi lucruşoare ce vă prisosesc sau pur şi simplu nu au mai fost folosite demult, şi luaţi ceva la schimb sau împrumut la trocul UseTogether.

AFIS

În tot acest timp vă puteţi răcori cu băuturi oferite de Grolsch, The Coca Cola Company şi Cărtureşti Timişoara, iar meşterii nostri vă vor provoca să veniţi la atelierele lor, şi vă vor ghida prin jocuri pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale, vă vor împărtăşi tainele tehnicii decoupage şi a realizării manuale a hârtiei, vă vor arăta tehnici de desen de personaj, fotografie pe film şi vă vor înviora şi disciplina cu ajutorul kick-boxingului.

Şi pentru că vrem să aducem împreună muzica, comunitatea, creativitatea şi spontaneitatea,  pornim zurbagiu un jam session ca la carte.

Vă aşteptăm cu drag, cu orice instrument muzical aveţi pe-acasă, merinde pentru alimentat copiii creativi din voi şi 15 lei pentru cutia de donaţii a incubatorului.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share