Ep. 9 Aleg să port handmade: Dicu Cristina

Distribuie articolul:
Share

În ediţiile anterioare ale rubricii Aleg să port handmade v-am prezentat artişti, artizani, manageri, istorici de artă, designeri vestimentari care poartă cu mândrie produse unicat made in Ro şi creaţii de autor. Săptâmana aceasta v-o prezentăm pe Cristina, inginer proiectant care poartă oridecâte ori are ocazia produse handmade.

Nume, prenume : Dicu Cristina

Detalii despre tine: Am absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti, iar în prezent lucrez ca Inginer Proiectant.

Meseria de bază : Inginer Proiectant

DSC04151aCreaţiile handmade sunt realizate de RAMsMADE, fotografie din arhiva personală a Cristinei

Artizanul preferat/ Artizanii preferaţi : Sincer nu cunosc foarte multi artizani, iar cei pe care i-am cunoscut au fost prin intermediul Ramonei. Îmi plac foarte mult creaţiile Alinei Emandi şi ale Ramonei, bineînţeles. De ceva timp, Ramona îmi accesorizeza ţinutele.

Aleg să port produse unicat pentru că : De când mă ştiu mi-au plăcut bijuteriile enorm şi ca orice femeie, îmi place ca bijuteriile pe care le port să nu le văd purtate şi de altcineva. Ce poate fi mai neplăcut decât să întâlneşti la un eveniment o persoană cunoscută purtând acelaşi accesorii ca ale tale? Produsele de serie care umplu magazinele nu îmi pot satisface dorinţa de originalitate, aşa că am apelat la handmade – un concept vechi de când lumea de altfel. O bijuterie handmade va fi întotdeauna unică, creată special pentru mine plus că astfel voi evita discuţiile de genul „Am şi eu colier ca al tău, l-ai cumpărat din…?”

DSC05898aCreaţiile handmade sunt realizate de RAMsMADE, fotografie din arhiva personală a Cristinei

Rubrica ”Aleg să port handmade” îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii
One Response
Share