CITEȘTI

Ep. 10 Aleg să port handmade: Sabina Drăguşanu

Ep. 10 Aleg să port handmade: Sabina Drăguşanu

Distribuie articolul:
Share

Invitata episodului 10 a rubricii „Aleg să port handmade” este Sabina Drăguşanu, tânăra foarte talentată şi îndrăgostită de handmade. Ea este creatoarea proiectului Fancylicious.

Nume, prenume : Drăguşanu Sabina

Detalii despre tine: Am 17 ani şi sunt din Piatra Neamţ. M-am apucat de confecţionat accesorii handmade acum aproximativ 4-5 ani, timp în care am învăţat multe lucruri care m-au ajutat să devin din ce în ce mai bună în ceea ce fac. Confecţionarea de accesorii şi bijuterii handmade este cea mai mare pasiune a mea, este modul în care mă relaxez, dar şi felul în care îmi petrec timpul liber. În timp ce stau la masa de lucru îmi place să ascult muzica anilor ’70, ’80, ’90 pentru că mă relaxează şi îmi dă o stare de bine şi calm.

 Drăguşanu Sabina

Meseria de bază : Elevă a Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş” Piatra Neamţ, în clasa a XI- a, filologie-bilingv.

Artizanul preferat/ Artizanii preferaţi : În primul rând mama mea, care este designerul meu personal. Împreună cu ea pun în practică toate ideile pe care le am despre haine pe care nu aş putea să le găsesc în niciun magazin şi care îmi vin perfect deoarece sunt făcute exact pentru mine. Urmează Gabriela Popescu, căreia îi voi fi mereu recunoscătoare pentru ajutorul pe care mi l-a acordat atunci când făceam primii paşi în această lume. Apoi artizanii care i-am descoperit pe Breslo şi a căror creaţii le admir de atunci: Nairafee si Pixie cu minunatele lor bijuterii din răşină şi plante, Bohemian Sin cu imaginaţia ei fără limite, Innette cu floricelele ei din fimo care numai cât te uiţi la ele le şi simţi parfumul îmbietor şi, nu în ultimul rând Bo3mia, cu cele mai drăguţe bijuterii.

Drăguşanu Sabina

Aleg să port produse unicat pentru că apreciez originalitatea mai presus de orice. Asta caut să ofer clienţilor mei şi asta caut şi eu în calitate de client. În ziua de astăzi, când producerea lucrurilor în masă este la ordinea zilei, produsele unicat sunt ca o gură de aer proaspăt. Fiecare lucru făcut de mână are povestea lui şi asta mă fascinează. Atunci când porţi ceva unicat, te simţi special, simţi că nu eşti ca toţi ceilalţi, ci că ai reuşit să ieşi din tipare câtuşi de puţin.

Drăguşanu Sabina

Accesorii Fancylicious, vestimentaţia Mona Luisa Drăguşanu

Rubrica ”Aleg să port handmade” îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Fancylicious

    19 mai

    Multumesc mult!!! Ma bucur ca am avut onoarea sa apar si eu in aceasta rubrica a revistei!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share