CITEȘTI

Atelier de tehnica şerveţelului pentru părinţi şi ...

Atelier de tehnica şerveţelului pentru părinţi şi copii

Distribuie articolul:
Share

Attitude Art School (str Emil Balaban nr. 6, Bucureşti) vă invită sâmbătă, 25 mai, de la ora 11:00 la un nou atelier susținut de Laura Frunză: Tehnica șervețelului pentru părinți și copii.

Dacă vrei să înveţi cot la cot cu copilul tău cum se decorează un obiect folosind tehnica şerveţelului, dacă vrei să faci ceva frumos împreună cu el, să formaţi o echipă care să lucreze eficient împreună, dacă te-ai plictisit de sâmbetele în care deretici şi găteşti şi ai vrea să dedici „timp special” copilului tău, atunci vino împreună cu el la Atelierul nostru de tehnica şerveţelului.

Vom exersa împreună cu şerveţele, lacuri şi acrilice şi vom învăţa o tehnică nouă care ne va deschide o lume plină de oportunităţi. După atelier nicio piesă de mobilier, nicio cutie, niciun borcan nu ţi se va mai părea vechi şi banal, ci un obiect care abia aşteaptă să înflorească în mâinile tale. Cu tehnica şerveţelului, poţi decora pentru camera copilului măsuţe, scăunele, tablouri, vaze şi ghivece de flori, cutii pentru jucării sau pentru agrafe de păr, umeraşe din lemn şi orice îţi mai trece prin minte. Noi vom decora cate o ramă foto şi câte o cutiuţă pentru bijuterii, ambele din carton. Vă așteptăm împreună cu copii voștri peste 4 ani!

Îndrumătoarea cursului Laura Frunză este mama unei fetițe de patru ani, autoarea blogului Idei pentru mămici și copii, traducatoare de cărți pentru copii și adolescenți, scriitoare în devenire și artistă cu două mâini stângi dar cu multă imaginație. Este pasionată de tot ce ține de zona do-it-yourself și a testat până acum nenumărate tehnici, din dorința de a descoperi la care se pricepe cel mai bine. Decoupage-ul este prezent în viața ei de numai trei ani, însă îi este, momentan, cel mai aproape de suflet.

Pentru unul din cele 12 locuri disponibile costul de participare este 50 lei, cu toate materialele necesare incluse. Înscrierile se fac pe pagina http://www.attitudeballet.ro/contact/ la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0742 21 95 99 până vineri, 24 mai.

 decoupage25mai

Workshop-ul este susținut de partenerii Attitude Art School: Zile și Nopti, Revista Atelierul, Deco și Eco, Metropotam, Mayra, Sunt Părinte, Ele.ro, Envy și Idei pentru mămici și copii.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. je

    21 mai

    mdaaa…. in Sibiu sigur nu e… bun articol, ca nu stim cui se adreseaza…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share