CITEȘTI

Concurs! Câștigă o invitație la Watercolor Fashion...

Concurs! Câștigă o invitație la Watercolor Fashion Sketch Workshop!

Distribuie articolul:
Share

Vrei să înveți cum se face o schiță de modă în acuarelă în doar câteva ore?

Până vineri, 31 mai, ai șansa să câștigi o invitație la Watercolor Fashion Sketch Workshop de duminică, 2 iunie, la Attitude Art School!

Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii următori:

1. Să dai LIKE paginilor Atelierul și Attitude Art School (în caz că n-ai făcut-o deja)

2. Să lași un comentariu la acest articol în care să ne spui la ce fel de ateliere creative ți-ar plăcea să participi (ilustrație, mozaic, pictură, handmade, gătit etc.)

Câștigătorul va fi anunțat vineri, 31 mai!

Mai multe detalii despre eveniment:

Poster_WatercolorFashionScketch

Duminica, 2 iunie, de la ora 11:00, te asteptam la Attitude Art School (str Emil Balaban 6) la Workshop-ul Watercolor Fashion Sketch sa inveti cum sa schitezi propria ta colectie de moda sub indrumarea lui Costin Benescu.

Benescu Costin a.k.a. Alien Ape Star s-a nascut in 1983 in Buzau, a terminat Fashion Design la Bucuresti in 2006, a lucrat in gaming, animatie si character design la Gameloft, American Greetings, Namco Bandai si King.com. Din 2005 a participat la variate targuri de fashion , vintage si bijuterii cu accesorii, genti, toyz si diverse nebunii lucrate manual din materiale reciclate. E pasionat de naratiunea vizuala de calitate in orice forma: toy design, comics, animatie, filme, jocuri etc.

Puteti vedea portfolio online aici:http://www.behance.net/Alien_Ape_Star

La acest workshop va prezenta etapele realizarii unei schite de moda in tehnica rapida a creioanelor acuarela. Scopul acestui workshop este sa ajute participantii sa inteleaga avantajele folosirii acuarelei in ilustratia de moda, elementele teoretice de baza in desen, anatomie umana, materialitatea textilelor cat si metode originale de a gasi inspiratia si a folosi referinte in mod responsabil si inteligent.

Pentru unul din cele 14 locuri disponibile te poti inscrie pana vineri, 31 mai, la numarul de telefon 0742 21 95 99 sau pe adresa [email protected]o. Costul atelierului este de 100 de lei si, ca de obiecei, toate materialele sunt incluse.

Workshop-ul este sustinut de partenerii Attitude Art School: Zile si Nopti, Revista Atelierul, Modernism, Metropotam, Deco si Eco, Revista IQool, Mayra, Ele.ro si Envy.

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Irina Iordache

    21 februarie

    Ilustratie de moda si handmade

  2. Madalina

    26 mai

    ilustratie de carte si ilustratie pe lemn

  3. ilustratie 😀

  4. hmmm… un curs de mozaic suna interesant 🙂

  5. Sabina Ioana

    26 mai

    Ilustratie de moda si handmade

  6. Raluca

    25 mai

    Pictura

  7. ilustratie de carte

  8. Cristina Creangă

    25 mai

    ilustratie

  9. Mi-as dori sa particip la atelierul de ilustratie de carte, de pictura, de design floral si la cel de schite dupa model.

  10. Elisa

    23 mai

    Imi doresc mult sa particip la un atelier de ilustratie dar mi-ar placea si un atelier de pictura 🙂

  11. diana

    23 mai

    handmade

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share