Noaptea albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs- ediţia a II-a

Distribuie articolul:
Share

Noaptea albă a Creatorilor și Designerilor de Produs își propune să facă o selecție atentă a celor mai creativi, originali și talentați designeri de produse unicat. Pentru ediția de anul acesta am pregătit trei secțiuni creative în trei spaţii speciale: bijuterie și accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (în spatele Muzeului Șuţu, Str. Ion Nistor 6), design vestimentar & accesorii casual la Attitude Ballet Studio (Str. Emil Balaban, nr. 6) și design de obiect la Acuarela (Str. Polonă, nr. 40).

Join the event : https://www.facebook.com/events/565135443509702/

Basic RGB

Pe 8 iunie de la ora 18 la ora 02 vom petrece în  Bernschutz & Co. Universitate, Attitude Ballet Studio, Acuarela la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs alături de Wood be nice, Alin Teglaş, Lachatterie, Doricica, Ioana Nae & mulţi alţi creatori şi designeri de produs.

 N-am uitat nici de activitățile amuzante, dar pline de creativitate. Vom proiecta tutoriale filmate de echipa Revistei Atelierul în cei 3 ani de activitate, vom organiza un Free Shop în care poţi să oferi la schimb accesorii vintage sau handmade, mobilier şi obiecte decorative, iar fotografii Atelierul te vor așteaptă la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapidă developare a imaginilor surprinse.

 Printre atelierele chic ale evenimentului se numără: prelucrare în lut polimeric cu Ramona Croitoru la Bernschutz & Co. Universitate, atelierul de accesorii textile cu Anca Spiridon de la Creative Arts la Attitude Ballet Studio, şi atelierul de bookbinding cu Woodish la Acuarela. De asemenea, i-am invitat pe Viorica Pintilie, Jimmy Cserkész & Gabriel Bălaşa să ne cânte în Acuarela.

harta NA2

 Vă așteptăm cu drag să descoperim oameni frumoși și talentați și să ne răsfățăm cu produse originale și insolite!

 Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs este un eveniment anual organizat de Revista Atelierul, prin intermediul Asociaţiei Atelierul de Creaţie. Ediţia de anul acesta este organizată cu sprijinul Acuarela, Attitude Ballet Studio, Bernschutz & Co. Universitate şi Creative Arts.

Dacă ai scris si tu pe blogul tău, pe pagina ta de facebook da-ne o veste la contact@revista-atelierul.ro şi te adăugăm în lista de mai jos.

 Până acum ne-au promovat şi mulţumim pentru acest lucru:

Am fost în direct la:

Radio Lynx, 30 mai la emisiunea FeeLynx cu Loredana Boghiu, între orele 15.00- 15.20

Radio Guerrila, 8 iunie între orele 15.40-15.43 la emisiunea lui Petru Stratulat “Siesta Weekend”

Radio Guerrilla, 7 iunie între orele 19.12-19.15 la emisiunea  Logout cu Bogdan Șerban,

Comentarii

Share