CITEȘTI

Ep.13 Aleg să port handmade: Andreea Giuros

Ep.13 Aleg să port handmade: Andreea Giuros

Distribuie articolul:
Share

 Pe Andreea o cunoașteți cu singuranță prin accesoriile pufoase și funky create de ea. Printre creațiile Cinnamon&Cloves veți găsi negreșit buline, culori vii gata să te binedispună instant și combinații inedite. Andreea este o creatoare foarte chic, plină de imaginație și suntem sigure că are să vă facă plăcere mini-interviul cu ea.

 Nume, prenume: Andreea Giuros

a_IMG_8233_2

Colier marca Ally in Graphicland

Detalii despre tine: Sunt pasionată de buline și mersul zilnic pe bicicletă. Îmi plac filmele și călătoriile, colecționez cărți poștale și merg cu cea mai mare plăcere la concerte live. M-am născut în București, dar de 5 ani locuiesc în Germania împreună cu prietenul meu. Deși Cinnamon & Cloves (numele sub care creez accesorii și bijuterii) există de aproape 6 ani, impulsul de a creea lucuri noi s-a manifestat mai devreme, încă din perioada în care customizam tricouri, evazam blugi și coseam capace de bere pe geanta mea de mers în Vamă. Mama mea este în acest sens inspirația supremă, pentru că știe să decoreze și să croiască perfect.

a_IMG_8250_4

Coroniță marca Bohemian Sin

Meseria de bază: am studiat Marketingul și în prezent lucrez ca online media planner la o agenție de media.

Artizanul preferat/ Artizanii preferaţi: din România îmi plac mult Bohemian Sin, Didi de la de.dimineață, dusky și Anky aka Bo3mia. Din seria „creatorilor teutoni” trebuie să-i amintesc pe MiMaMeise, Billies, Krambeutel și nicedesign.

a_IMG_8220_4

Aleg să port produse handmade pentru că: aproape întotdeauna exprimă mai bine starea mea de spirit decât un produs fabricat în masă. La asta se adaugă faptul că produsele handmade  – în serie mică sau chiar unicat, poate chiar personalizate – îți oferă sentimentul de cadou, de ceva creeat special pentru tine care te face să te simți deosebită și specială. Și dacă ești în căutarea accesoriului nonconformist care să atragă toate privirile, îl vei găsi printre creațiile handmade care nu trebuie să se supună gusturilor maselor sau tendințelor efemere. Produsele handmade ne oferă astfel libertatea de a ne oglindi personalitatea în accesorile sau hainele alese și de a ne exprima liber, independent de ce dictează masele în materie de modă și trenduri.

Fotografiile sunt realizate de Alexandru Vanu

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share