Tutorial: decor petrecere

Distribuie articolul:
Share

Iulie, vară, ziua copilului, vacanță… petreceri!

Cam acestea sunt cuvintele care îmi zboara acum prin minte, iar în tutorialul următor veți vedea cât de ușor este să realizați detaliile care fac diferența într-un decor pentru petrecerea copilului.

Pe lângă ghirlanda cu flori din hârtie creponată puteți decupa litere din carton cu numele sărbătoritului/sărbătoritei și apoi le puteți  lipi cu bandă adezivă incoloră pe perete deasupra barului cu dulciuri.

girafa1

girafa2

Să începem cu tutorialul pentru ghirlanda cu flori pentru care aveți nevoie de:[starlist]

  • hârtie creponată
  • ață
  • foarfecă[/starlist]

girafa3

Eu am folosit hârtia mov pentru staminele florilor, astfel: am tăiat fâșii apoi le-am franjurit pe o parte și ultima dată le-am strâns precum un buchețel.

girafa4

Pentru petalele florilor nu este nevoie să faceți un decupaj perfect pentru că ele vor fi mototolite și vor avea forme și mărimi diferite.

girafa5

Eu am folosit doar două straturi pentru o floare, iar ultima dată le-am legat pe toate pe aceeși ață. Iar pe fiecare ață am prins câte 5-6 flori, în funcție de cât de lungă doriți să fie ghirlanda puteți lega mai multe flori.

girafa6

girafa7

girafa8

girafa9

Pentru suportul conurilor pentru biscuiți și covrigei am folosit o cutie găsită prin casă pe care am învelit-o în hârtie creponată mov, apoi am perforat cu un cuțit în formă de x unde am dorit să introduc conurile cu bunătăți.

girafa10

Respectând pașii de mai sus pentru florile ghirlandei am făcut flori mai mari pentru a decora acest suport.

girafa11

Sper că v-a inspirat acest tutorial și veți creea detalii frumoase pentru decorul petrecerilor voastre. Dacă doriți să vedeți mai multe imagini cu decorul pentru această petrecere puteți merge aici.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share