Mare târg mare, la bulivar

Distribuie articolul:
Share

Picanterii de Bucureşti, revine cu o nouă ediție pe 5, 6 şi 7 iulie a.c., între orele 10:00-20:00, la Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu –  Bd. I.C.Brătianu, nr.2). După mai mult de 10 ediții, Picanterii de Bucureşti i-a obișnuit pe bucureșteni să fie așteptați cu o atmosferă interbelică autentică, o dată pe lună.

Micul Paris reînvie, deci, la Șuțu timp de 3 zile în care negustorii vor fi pregătiţi să ofere madamelor și domnilor pălării de epocă,  bijuterii, accesorii, eşarfe, genţi din piele şi multe alte produse unice.

Ce puteți găsi la Picanterii

Domniţele au oportunitatea de a găsi nenumărate accesorii cu stil, specifice zilelor cu iz de istorie romanţată ale Bucureştiului interbelic iar pentru cei mai tineri dintre participanți, negustorii noștri au pregătit păpuși handmade și produse pline de culoare.

Domnii vor putea găsi cadouri dintre cele mai diverse pentru gusturile oricăror dudui. De la produse cosmetice până la obiecte de îmbrăcăminte, la Picanterii de București participanții se vor putea bucura de obiecte manufacturate. Inedite și fascinante, acestea vor contribui la crearea atmosferei de epocă atât de familiară obișnuiților târgului.

Intrarea la târgul de altădată este liberă. 

Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe www.picanteriidebucuresti.ro.

Alte surprize pline de farmec pe pagina de Facebook:

http://www.facebook.com/PicanteriideBucuresti.

Afis-5--7-iulie

Despre Picanterii de București

Picanterii de Bucureşti îşi propune să ofere bucureştenilor posibilitatea da a se desprinde de activităţile cotidiene şi de a-şi petrece timpul liber într-un mod inedit, într-o atmosferă de bon gout a epocii de aur a Micului Paris. Totodată,  Picanterii de Bucureşti încurajează pasiunea pentu creatie şi lucru manual care ajută la creare unei atmosfere autentice.

Mai multe informaţii despre târgul Picanterii de Bucureşti se găsesc pe www.picanteriidebucuresti.ro

 Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi:
Augustina Mihaela VASILE
PR&Events Executive, Media Events&Entertaining
[email protected]
0740.998.510
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share