CITEȘTI

Marea accesorizare de vară la Proiect13

Marea accesorizare de vară la Proiect13

Distribuie articolul:
Share

Creative Arts organizează miercuri, 24 iulie a.c., începând cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de accesorizare vestimentară. Sunt așteptate la eveniment persoanele care își doresc să reinventeze un obiect vestimentar banal, transformându-l într-un obiect unic, plin de personalitate.

Prin re-editarea ediției “Marea accesorizare de vară”, Proiect13 demarează o nouă platformă de creativitate și lifestyle. Noua platformă cuprinde tot 13 ateliere pe teme legate de modă și stil vestimentar. Programul este adaptat sezonului estival, astfel atelierele vor avea loc săptămânal, în fiecare zi de miercuri, începând cu orele 18:30.

Atelierul se adresează persoanelor care vor să înveţe cum să reinventeze o ţinută sau îşi doresc să descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil şi culoare ţinutelor de zi cu zi.

afis-bun

Participantele pot reinventa un obiect vestimentar decorându-l cu nasturi, dantelă, resturi de textil  și flori artificiale, doar creativitatea este limita. Fiecărei participante îi sunt puse la dispoziţie materialele necesare accesorizării articolului vestimentar. Atelierul este susţinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii şi accesorizare în cadrul Creative Arts şi designer In a State.

Anca Spiridon, trainer Creative Arts: „Dacă te-ai plictisit de un obiect vestimentar și vrei să îl arunci sau dacă ai o bluză simplă căreia vrei să îi dai o viață nouă, atelierul “Marea accesorizare” este locul în care, prin intermediul creativității, poți să transformi obiectele vestimentare într-o oglindă care să-ți reflecte personalitatea.”

Costul atelierului este de 60 RON şi include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe. Durata cursului: aproximativ două ore, în funcţie de modelele alese de fiecare participant. Înscrierea se poate face, între orele 10:00 şi 20:00, prin e-mail: [email protected] sau la telefon: 0721.321.890. Data limită de înscriere: 24.07.2013, ora 17:00, în limita locurilor disponibile.

Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteţi afla accesând pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Proiect13

 

Pentru mai multe informaţii de presă, vă rugăm contactaţi:

 Ioana-Cătălina Petrache
PR&Events Manager Proiect13
0731883725
[email protected]
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share