CITEȘTI

De la atelierul “Animație pe tricouri”

De la atelierul “Animație pe tricouri”

Distribuie articolul:
Share

Îmi plac foarte mult tricourile personalizate pe care îți pui propria amprentă, iar miercuri seara s-a ivit ocazia să particip la atelierul “Animație pe tricouri” din cadrul platformei cu numărul doi dezvoltată de Proiect 13.  A fost o atmosferă plăcută, cu bună dispoziție într-un cadru relaxant în aer liber și plin de verdeață.

Despre atelier puteți citi mai multe aici, eu vreau doar să vă dezvălui prin intermediul câtorva imagini cum a fost și cum m-am simțit la acest atelier iar dacă doriți să participați nu trebuie decât să urmăriți pagina de facebook Creative Arts pentru detalii.

atelier_animatie_tricouri4

Vreau să încep cu finalul, adică să vă arăt rezultatul obținut în urma acestui atelier. În seara aceea am fost cu gândul la înghețată așa că am făcut șabloane și decupaje din carton pentru a picta o înghețată la cornet asezonată cu o cireașă.

atelier_animatie_tricouri1

atelier_animatie_tricouri

Cristina Rădulescu a ținut acest atelier și a prezentat mai multe metode prin care poți să iți “înviorezi” tricoul preferat sau să salvezi o piesă din garderobă, dacă a avut parte de un incident neplăcut. Eu am ales să creez șabloane și să le folosesc precum un puzzle și să aplic vopseaua în straturi suprapuse.

atelier_animatie_tricouri11 atelier_animatie_tricouri12 atelier_animatie_tricouri9

Celelalte fete participante au pictat pe tricouri, pe o rochiță, chiar și pe o pereche de blugi. Iar rezultatele au fost foarte drăguțe reprezentând foarte bine stilul fiecareia.

atelier_animatie_tricouri10 atelier_animatie_tricouri5 atelier_animatie_tricouri6 atelier_animatie_tricouri8atelier_animatie_tricouri3atelier_animatie_tricouri7

Îi mulțumesc mult Cristinei pentru ajutor, în urma acestui atelier am obținut un tricou care îmi este foarte drag și pe care îl voi purta cu mândrie.

atelier_animatie_tricouri2

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share