Flower power. Atelier de aranjamente florale

Distribuie articolul:
Share

Creative Arts organizeaza miercuri, 14 august a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de aranjamente florale. Participantele vor realiza aranjamente florale inedite pentru diverse ocazii speciale sau pentru a aduce un plus de culoare si arome florale deosebite locuintei personale.

Florile, instrumentele şi materialele necesare pentru realizarea aranjamentelor florale vor fi puse la dispoziţia participantelor  de catre organizatori. Atelierul este susţinut de Ana Savu de la Florias (http://www.florias.ro/). Durata cursului: aproximativ doua ore in funcţie de dificultatea aranjamentelor realizate de participante.

„Flower power” este un atelier in cadrul caruia participantele vor invaţa sa realizeze aranjamente florale pentru mese festive sau pentru cadouri cu personalitate. Costul atelierului este de 80 RON şi include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe.

p13-flower-power

Inscrierea se poate face prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890 intre orele 10:00 şi 20:00. Data limita de inscriere: 14.08.2013, ora 17:00, in limita locurilor disponibile.

Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteţi afla accesand pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Proiect13

Proiect13 este un eveniment marca Creative Arts susţinut de: Breslo, Revista Atelierul, TV City, Ziarul Metropolis.ro, ENVY, Mamica Urbana, Garbo, Oraşul meu, Stil feminin, Mayra.ro, Photo Booking si Florias.

 Pentru mai multe informaţii de presa, va rugam contactaţi:
Ioana-Catalina Petrache
PR&Events Manager, Proiect13
0731883725
Comentarii

Share