Inspirațional: invitații inedite

Distribuie articolul:
Share

Mai jos am pregătit pentru voi o selecție, pe care noi sperăm să o găsiți inspirațională, cu idei pentru invitații de nuntă inedite, ieșite din tipar și handmade. Bineînțeles, ideile prezentate se pot adapta foarte ușor cam la orice tip de eveniment, atât de versatile sunt.

save the date by vixyblu

 O idee originală și chic pentru „Save the date”, cerceluși informativi realizați din hârtie spre a fi oferiți prietenelor și domnișoarelor de onoare. Mai multe detalii puteți descoperi aici.

invitatie nunta pe balon

O invitație altfel, haioasă și inedită! Invitații vor fi cu siguranță încântați de această idee năstrușnică. Mai multe detalii poți afla aici.

Divin feminin Invitatie rustica chic

Pânza de sac, danteluța și sfoara se întâlnesc în această invitație rustico-chic, perfectă pentru o nuntă cu aceeași temă versatilă.

ManuV invitatii steampunk

Ce spuneți de o invitație în stil steampunk, realizată în întregime din piele? Noi apreciem mult înlocuirea hârtiei în cazul acesta, invitația fiind astfel cu totul aparte.

fingerprints-invitations

Ce poate fi mai personal decât o invitație cu amprentele viitorilor miri? O idee foarte draguță, care merită încercată. Ce spuneți?

Custom Paper design bilet de tren

Un pachet de nuntă inedit, pentru miri care iubesc călătoriile – invitația bilet de călătorie. Este o idee simplă, dar inedită și chiar și practică.

invitatie nunta inedita

Invitație într-un ambalaj insolit – filmul foto! Este o idee atât de simpatică și vă încurajăm să încercați și voi!

set the date invitatie traditionala

Elemente din folclorul românesc și chiucurele roșu pentru deochi se regăsesc în invitația Fata și Fecioru’, atât de chic și autentică.

Sper că v-a plăcut această mică selecție și că vă veți lăsa inspirați să alegeți mereu produse handmade și inedite pentru orice ocazie!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share