Smart Shopping – Seminar despre cum și ce să cumperi

Distribuie articolul:
Share

Creative Arts organizează miercuri, 21 august a.c., începând cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de Smart Shopping. Pentru că știm cât de importante sunt hainele, gențile, pantofii și accesoriile pentru o femeie, am ales să organizăm, în cadrul Proiect13, un workshop de Smart Shopping. În cadrul workshopului participantele vor învășa ce să cumpare, dar mai ales cum să cumpere.

Doamnele vor învăța cum să își dezvolte un comportament de cumpărare care să le aducă satisfacții fără să rămână cu o gaura în bugetul personal. Atelierul este susţinut de Dana Paun, fondator www.thecolorstalker.com. Dana este una dintre cele mai mediatizate fotografe de street style din România, cu prezențe TV și vizibilitate sporită în Social Media. Totodată, ea activează și în domeniul design-ului vestimentar ca designer principal al brandului Aer Wear in Share22.

11

Durata cursului: aproximativ două ore. „Smart Shopping” este un atelier în cadrul căruia participantele vor afla ce și cum pot cumpăra la sfarșitul sezonului estival și nu numai.

Costul atelierului este de 50 RON şi include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe. Înscrierea se poate face prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890 între orele 10:00 şi 20:00. Data limită de înscriere: 21.08.2013, ora 17:00, în limita locurilor disponibile.

Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteţi afla accesand pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Proiect13 Proiect13 este un eveniment marca Creative Arts susţinut de: Breslo, Revista Atelierul, TV City, Ziarul Metropolis.ro, ENVY, Mamica Urbana, Garbo, Oraşul meu, Stil feminin, Mayra.ro, Photo Booking.

Comentarii

Share