Swap: Visul unei nopți de vară

Distribuie articolul:
Share

Deși vara e în toi, deși ne aflăm în plină perioadă de vacanțe și concedii, ne-am decis să vă provocăm, pe voi cei mai harnici și iubitori de handmade, la un nou swap! De data aceasta vă propunem ca temă Vacanța de vară: visul unei nopți de vară. Ce presupune un swap? Schimbul de obiecte handmade, create de fiecare participant după îndemânare, imaginație și cu mult drag, special pentru o anumită persoană. Reguli nu sunt multe, dar te rugăm să le citești cu atenție și să le respecți, așa cum va face și partenera sau partenerul tău de swap.

  • Pentru a te înscrie la swap trebuie să completezi formularul de aici până la data de 30 august. Ai grijă să completezi toate câmpurile, altfel nu se va înregistra înscrierea ta. Povestește-ne câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera ta/partenerul tău de swap. Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  • Se vor lua în considerare doar înregistrările realizate prin formularul de pe site.
  • În data de 2 septembrie vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Partenerii sunt grupați câte doi, astfel fiecare dăruind un obiect personalizat care se încadrează în tema Vacanța de vară: visul unei nopți de vară celui de la care va primi la rândul său un cadou (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
  • Fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice legat de vară și vacanță (aceasta fiind tema acestui swap). Cel mai important este ca obiectul creat să transmită bucurie.
  • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 16 septembrie, cu siguranță este așteptat cu drag.
  • De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin email cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai primit coletul.
  • Poţi să te înscrii şi dacă nu locuieşti în România.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail [email protected].

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie.

swap vara 2013

Tips&Tricks pentru un swap reușit:

  • Citește cu multă atenție regulile de mai sus și respectă-le întocmai – partenera ta de swap urmează aceleași reguli și are aceleași așteptări ca și tine. :)
  • De îndată ce ai trimis pachetul, scrie un email partenerei tale. Acest lucru asigură o comunicare mai bună, iar în cazul adreselor de post restant asigură-te că destinatarul va intra în posesia pachetului și nu vei avea surprize neplăcute.
  • Dacă ceea ce vei primi nu este chiar pe gustul tău, ține cont de faptul că partenera ta sau partenerul tău a creat ceva special pentru tine și merită aprecierile tale pentru încercare și generozitate.
  • Ține cont că prin înscrierea la swap îți iei angajamentul să creezi cu tema Vacanța de vară pentru partenera sau partenerul tău și să comunici deschis cu ea sau el.

Dacă vrei să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul – îți punem la dispoziție un badge, în două dimensiuni, pentru blogul sau site-ul tău.

particip la swap vara

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

Spor la meșteșugărit și multă inspirație!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] cu multă atenție regulile și respectă-le întocmai – partenera ta de swap urmează aceleași reguli și are aceleași […]

  2. […] uitati să recitiți regulamentul de participare, iar pentru orice intrebare sau nelămurire nu ezitați să ne scrieți la adresa […]

  3. Bobocica

    9 august

    Eu am primit numai cadouri frumoase la editiile anterioare de swap si tin sa le multumesc fetelor care au creat pentru mine acele minunatii 😀 si binenteles si voua pentru ca organizati aceste delicioase swap-uri!
    Cu drag,
    Bobocica

  4. Anca

    6 august

    Draga Gabriela,

    Inscrierea, dupa cum ai observat, se face automat. Astfel am primit inscrierea ta si pe baza experientei swapului de primavara putem sa confirmam ca pana acum nu s-a pierdut nicio inscriere in felul acesta. 🙂
    Ma bucur tare ca participi si de data aceasta!

  5. Nici eu nu am primit la swapul la care m-am inscris cadou, dar am primit o revista de la voi – premiu de consolare 🙂 Nu renunt la aceasta idee jucausa si m-am inscris din nou, dar nu primesc mail de confirmare ca ati primit inscrierea mea. E totul OK?

  6. Magda

    4 august

    La ultimul swap, partenera mea m-a uitat … nu-i frumos, am crezut ca hand made inseamna si fair play, dar se pare ca nu neaparat. Am transmis administratorilor aceasta mica neplacere si mi-au spus sa am rabdare. Ceea ce imi doresc , desi de data asta nu mai particip, este ca persoana care m-a dezamagit sa nu se mai inscrie si sa nu mai dezameageasca si pe altcineva.
    Multumesc si bafta!

    • Hey Magda!

      Ne pare rau ca nu ai primit pana acum coletul. Am trimis mailurile de atentionare partenerei tale.
      Toti ce care nu si-au indeplinit rolul in cadrul swapurilor anterioare organizate de noi, automat inscrierile lor nu mai sunt luate in considerare. Noi incercam sa facem swapurile intr-o maniera cat mai profesionista si cerem acelasi lucru din partea participantilor, intrucat nu vrem sa facem inca un swap aidoma celor organizate de alte site-uri. Speram sa te avem in calitate de participant la urmatoarele swapuri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share