CITEȘTI

Inspirație pentru o nuntă handmade: povestea Oanei...

Inspirație pentru o nuntă handmade: povestea Oanei

Distribuie articolul:
Share

Luna aceasta am lansat o provocare prin care vă invitam să ne prezentați povestea nunții voastre handmade. Am fost foarte încântate să primim răspunsuri și fotografii de la voi și astăzi vă prezentăm o nouă poveste a unei nunți cu detalii handmade. Mai jos găsiți povestea Oanei și a lui Sever, care sperăm că are să vă inspire și să vă confirme, încă o dată, că handmade înseamnă unic și realizat cu drag.

Povestea noastră începea acum 8 ani, la sfârșitul lui februarie, printre fulgii de zăpadă jucăuși. Anii au trecut în grabă și am zis că ar fi momentul și pentru această aventură numită „nuntă”. Mai jos găsiți câteva poze de la nunta nostră (Oana și Sever) din 2 martie anul acesta.

rochie mireasa quilling

Ca decor pentru ușa dormitorului unde am fost gătită am realizat o rochie de mireasă din hârtie învârtită, exact ca rochia mea. 

Nunta handmade

invitatia nunta

Invitațiile, meniurile, place-cardurile și numerele pentru mese au fost realizate de mine. Am făcut o poză cu invitaţia lângă pisicii asemănători pictaţi de mine pe faianţa din bucătarie. Iar lalelele fiind florile mele preferate, au fost prezente peste tot pe unde s-a putut.

pisicute handmade nunta

Ca decor pentru prezidiu am realizat două pisici din polistiren pictate în mire și mireasă, iar mărturiile  au fost de tip magnet cu două pisici mire și mireasă.

bijuterii nunta

flori organza

Bijuteriile miresei şi maci roșii pentru domnișoarele de onoare

pahare miri si nasi

Pahare personalizate pentru miri şi naşi

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade şi vrei o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 15 septembrie 2013, 10 poze reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].
Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Doina Vasiliu

    2 septembrie

    Grozaaav, suuper, bravooo!!! – Doina&Cristi din masina spre Bucuresti

  2. Si nu vrem sa te opresti:D

  3. Mama_Anca

    2 septembrie

    Suuuper !!! Felicitari, Atelierului, pentru idee si realizare; Oanei – o talentata, cu mult simt artistic si acuratete – pentru implicare si colaborare…iar „protagonistilor”, pentru participare…

  4. Alex Dumi

    2 septembrie

    Ai ajuns celebra 😛

  5. He he he…ce dragut

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share