Atelier de aranjamente florale

Distribuie articolul:
Share

Creative Arts organizeaza miercuri, 11 septembrie a.c., incepand cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de aranjamente florale. Participantele vor realiza aranjamente florale inedite pentru diverse ocazii speciale sau pentru a aduce un plus de culoare si arome florale deosebite locuintei personale.

Florile, instrumentele şi materialele necesare pentru realizarea aranjamentelor florale vor fi puse la dispoziţia participantelor  de catre organizatori. Atelierul este susţinut de Ana Savu de la Florias (http://www.florias.ro/). Durata cursului: aproximativ doua ore in funcţie de dificultatea aranjamentelor realizate de participante.

„Flower power” este un atelier in cadrul caruia participantele vor invaţa sa realizeze aranjamente florale pentru mese festive sau pentru cadouri cu personalitate.

Costul atelierului este de 80 RON şi include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe. Inscrierea se poate face prin e-mail: [email protected] sau la telefon: 0721.321.890 intre orele 10:00 şi 20:00. Data limita de inscriere: 11.09.2013, ora 17:00, in limita locurilor disponibile.

afis p13 flower power

Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteţi afla accesand pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Proiect13

Proiect13 este un eveniment marca Creative Arts susţinut de: Breslo, Revista Atelierul, TV City, Ziarul Metropolis.ro, ENVY, Mamica Urbana, Garbo, Oraşul meu, Stil feminin, Mayra.ro, Roevents, Photo Booking si Florias.

 Despre PROIECT13

Proiect13 (susţinut de Creative Arts) reuneşte 13 ateliere pe teme legate de moda şi stil de viaţa. A doua platforma Proiect13 cuprinde o serie de ateliere organizate saptamanal, in fiecare zi de miercuri in perioada iulie-octombrie 2013.

Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativitaţii, creat in scopul descoperirii şi dezvoltarii potenţialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulţi. Creative Arts realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaţii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiştilor, noţiuni teoretice şi practice de: pictura şi mozaic, croitorie, design textil, arta foto şi retouching fotografie de moda, ceramica şi modelaj, design interior, reciclare creativa, creaţie de bijuterii şi alte accesorii, muzica,  actorie/improvizaţie  şi stand-up comedy.

Pentru mai multe informaţii de presa, va rugam contactaţi:
Ioana-Catalina Petrache
PR&Events Manager, Proiect13
0731883725
[email protected]
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share