CITEȘTI

Inspirație pentru o nuntă chic: povestea Alinei

Inspirație pentru o nuntă chic: povestea Alinei

Distribuie articolul:
Share

Pentru astăzi v-am pregătit o nouă poveste a unei nunți handmade, plină de detalii romantice și chic. În urma acestei serii de articole am decoperit cât de frumoase și personale sunt nunțile cu detalii handmade și cât de important este pentru miri să participe la realizarea celor mai mici detalii. Astfel, mai jos vă invităm să descoperiți povestea nunții Alinei, care sigur vă va inspira!Cu aproape un an în urmă am fost cerută de soție în vârful turnului Eiffel, la Paris. Clișeu sau nu, a fost un moment pe care nu-l voi uita niciodată. Mereu sub emoția și impresia acestui moment, am decis ca tema de inspirație pentru nunta noastră să fie Parisul – Orașul Iubirii. Toate fotografiile ce le voi împărtășii cu voi au fost realizate de Flore Corlan, prietenă și fotograf.

Invitația de nuntă a fost propria mea creație (AliCards). Ea a fost inspirată din noi, din pasiunea noastră pentru biciclit și natură și din pasiunea mea pentru handmade.

invitatie nunta alicards

Toate decorațiunile florale au fost realizate de buna mea prietenă Laura, “capul răutăților” din spatele Root Design. I-am dat mână liberă și au ieșit minunate. Laura a ales să decoreze mașina miresei cu o inimă albă și mașina mirelui cu o mustață mare și creață. Mi s-a părut cea mai drăguță și haioasă alegere!

decor nunta masini

Cât despre aranjamentele de pe mesele invitațiilor – ce pot să vă spun, decât că ele vorbesc despre noi, despre pasiunea noastră pentru citit și stat la povești la o cană de ceai. Aranjamentele de pe masa de prezidiu au conținut și elementul cheie: miniatura turnului Eiffel. Laura s-a îngrijit și de realizarea buchetului meu de mireasă, a cocardelor și a brățărilor pentru părinți și nași. 

aranjamente flori carti nunta

flori nunta

Scumpul ei soț alături de un prieten foarte bun s-au îngrijit de realizarea „tarabei” de dulciuri și „cutiei” de bani în formă de căsuță de păsărele.  De pe minunata „taraba” de dulciuri am avut plăcerea să degustăm minunatele cupcake-uri ale Lalolitei. Draga de ea a avut grijă ca aceste minunate prăjiturele să fie decorate în concordanță cu paleta cromatică a evenimentului.

candy bar si casuta bani handmade

Paharele de șampanie cu care am ciocnit și ne-am întâmpinat invitații au fost realizate de mine.

pahare miri handmade

O masă a fost pregătită special pentru ca oaspeții să ne poată trimite/transmite vederi și gânduri bune. Vederile au fost realizate de sora Laurei și au fost inspirate tot din Paris. Pe aceeași masă se poate observa cartea-album pe care am realizat-o eu și am decorat-o cu flori și cu fotografii din excursia la Paris.

vederi handmade

Tortul l-am lăsat la final pentru că și-a făcut apariția mai pe la sfârșitul evenimentului. El a fost realizat și decorat de un priceput cofetar local.

tort nunta

The Beginning!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share