CITEȘTI

Bohemian Square – Workshopuri de Creație �...

Bohemian Square – Workshopuri de Creație & Bazar Handmade

Distribuie articolul:
Share

Între 20-22 septembrie, în Piața Sfatului – Brașov  va avea loc festivalul cultural – educativ  Bohemian Square. Evenimentul constă în workshopuri interactive de creație artizanale, momente muzicale și bazar handmade. În cadrul acestor ateliere copii și adulți vor putea face cunoștință cu tehnici precum modelarea in lut, prelucrarea pâslei, reciclarea ecologică-artistică papier mache, presarea specializată de flori, presarea de hârtie naturală, pictură pe textile.

Participanții își vor putea încerca propria îndemânare și păstra obiectele create, cât și cumpăra produse finite, de calitate, de la expoziția cu vânzare, create de artizani reuniți din toată țara. Pentru o atmosferă cât mai deosebită și boemă, în piață vor cânta și muzicieni stradali și coruri de copii. Se asteaptă un public vizitator de aprox. 5000 de persoane – brașoveni și turiști laolaltă.

 Scopul proiectului este oferirea unei alternative de a pertece timpul liber în mod distractiv și creativ în spațiul public, încurajarea interacțiunii dintre public și artiști, cât și pe latura educativ – formativă a gustului pentru frumos.

Bohemian-Square---Afis

Durata evenimentului: 20 -22 septembrie 2013

Program zilnic: 11.00 -20.00

Intrare: liberă , workshopuri gratuite, materialele necesare vor fi puse la dispoziţia participanților de către organizatori

Mai multe informaţii despre eveniment puteţi afla accesând pagina de Facebook Bohemian Square.

Atelierul BohemianFlow este un proiect cultural-artistic bazat pe creație artizanală și o platforma de evenimente cu implicare cultural-socială.

Parteneri media : Breslo – www.breslo.ro, Revista Atelierul – www.revista-atelierul.ro, Cărturești – librarie.carturesti.ro , 24 Fun – https://www.facebook.com/brasov24FUN  , Nova Tv – www.novapress.ro ,Nova Fm – www.facebook.com/novafmbv , Brassói Lapok, Brassai Magyar Adás – www.brassaimagyaradas.ro , Bună Ziua Brașov – www.bzb.ro , Transilvania Expres – www.mytex.ro , brasso.ro, TVS Brașov – www.facebook.com/TVSBrasov , Cafeteca – www.cafeteca.net , Oranjerie – www.facebook.com/Oranjerie.

Vă așteptăm deci cu drag în Piața Sfatului Brașov, pentru a petrece alături de noi un weekend boem !

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share