CITEȘTI

Inspirație pentru o nuntă handmade: povestea Marei...

Inspirație pentru o nuntă handmade: povestea Marei

Distribuie articolul:
Share

Luna trecută am lansat o provocare prin care vă invitam să ne prezentați povestea nunții voastre handmade. Am fost foarte încântate să primim răspunsuri și fotografii de la voi și astăzi vă prezentăm o nouă poveste a unei nunți cu detalii handmade. Vă invităm să descoperiți încă o nuntă cu detalii handmade, o nuntă chic, la care mirii s-au simțit foarte bine.Totul a început cu emoții și multe gânduri ‘cum să fac..’ , ‘cum va fi..’ , ‘așa mi-ar plăcea mai mult parcă..’ și lista poate continua. Dar ceea ce contează este că în final totul a fost perfect, iar ziua nunții, pentru noi și acum dupa un an, este una memorabilă.

Mirele a ales primul costumul – un frac negru, superb. Apoi am decis împreună că îl va combina cu papion și brâu mov. Următorul pas, pentru a ne asorta, a fost ca eu să mă decid asupra rochiei de mireasă. Zis și făcut! Am simțit că o rochiță de un alb imaculat și care să curgă în valuri, cu funde mov este cea mai potrivită caracterului meu și totodată vârstei  – o rochiță veselă, tinerească.

01 (mireasa & mire  - purple wedding)

Pentru că nu am vrut să oferim mărturii mai deosebite, care să nu fie aruncate într-un sertar sau mai rau, am avut marele noroc să aflu de Deliciu Mic, unde o tipă simpatică care are o mână de aur m-a ajutat cu inimioare sub formă de magneți, pe care apăream eu și mirele, ambalate în cutiuțe mov cu numele noastre și data. Deasemenea tot ea m-a ajutat cu meniurile de pe mese în formă de joben și cu figurina de pe tort. Am fost încântată că am avut ceva deosebit și personalizat, nu lucruri chicioase ori prea des întâlnite și toți invitații le-au admirat.

PicMonkey Collage

Unghiile au fost realizate manual, pictate cu un model potrivit rochiței de către Victoria Urecheanu.

06 (unghii mireasa)

Buchetul (hmm… la capitolul acesta am fost foarte indecisă, schimbându-mi dorința de la o săptămână la alta) a fost și el în ton cu rochia fiind realizat din Wanda și Lisianthus. La fel și lumânările, pe care mi le-am dorit să fie mici, finuțe și drăguțe. 

07 (buchet mireasa & lumanari nunta)

Deasemenea și domnișoarele de onoare au avut buchețele în ton, în trei nuanțe diferite, create din trandafiri și lisianthus.

08 (buchete d-soare onoare)

Pentru că îmi place foarte mult tulul, am cumpărat tul alb și bandă mov și m-am ocupat de aranjarea mașinilor. Cele două în care eram eu și mirele au fost decorate cu funde făcute din tul, în față și în spate – așa cum ne făceau, dacă vă mai amintiți, mamele pmpoanele pentru codițele împletite la școală. Iar restul mașinilor au fst decorate cu pompoane doar la oglinzi și la fel am decorat și casa scărilor.

09 (aranjamente masini & scari)

În încheiere, vreau să spun că ce a șocat într-un mod plăcut și a amuzat pe toată lumea a fost invenția mirelui atunci când a fost nevoit să mă răscumpere, dat fiind faptul că una dintre cerințe a fost să aibă eugenii, iar el a conceput unele din pișcoturi și cremă de cacao, făcută pe loc. 

10 (eugenii inventate)

Cred că o nuntă reușită este aceea în care mirii se implică 100% și pun la punct până și cel mai mic detaliu. Iar asta pot spune că este cea mai mare satisfacție – la final bucurându-te împreună cu partenerul că totul a iețit bine la cel mai frumos eveniment.

Pozele de la nunta au fost realizate de fotograful Corneliu Tănasă.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Anonim

    23 septembrie

    Foarte frumoasa nunta si spun asta pentru ca am fost la evenimentul fericit, mirii superbi si indragostiti la maxim, o adevarata istorie intre ei si o dragoste de basm. Totul a fost perfect si povestea continua…..
    Mama

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share