Idei de septembrie târziu

Distribuie articolul:
Share

Încetul cu încetul, pas cu pas, toamna începe să își facă simțită prezența. Lăsăm picnicurile în urmă, dar salutăm ceainăriile romantice, ne facem liste noi cu proiecte de toamnă și parcă am vrea să ne înconjurăm doar cu nuanțe de bordeaux și verde. Și dacă tot am intrat în atmosfera de toamnă, venim cu câteva sugestii pentru un sfârșit de septembrie relaxant și creativ.

inspiratie de toamna

1. Toamna este sezonul perfect pentru a descoperii cărți demult iubite, povești frumoase și pline de inspirație. Iar o ilustrație motivațională se așează tare bine în cuibușorul tău de citit.

2. Delicatele bomboane Raffaello ne-au cucerit iremediabil pe mulți dintre noi, iar eu regăsindu-mă printre ”victime” nu pot decât să vă recomand această variantă raw, care face din aceste mici delicii snackul ideal pentru după-amieze leneșe.

3. Pledul sau păturica nu pot lipsi din ”kitul de toamnă frumoasă”. Un proiect simplu, plin de satisfacții pufoase pentru care ai nevoie de fleece și croșetă.

4. Dar poate vă tentează mai mult proiectele mai ”pisicești”. Ei bine, în cazul acesta, acest proiect simpatic va transforma pentru totdeauna modul în care priviți clemele de haine. Iar după ce vremea de afară (sau din balcon) nu va mai fi la fel de prielnică pentru mustăcioasele pictate, sunt sigură că veți găsi modalități ingenioase de a le folosi.

inspiratie de toamna2

5. Toamna = dovlecei. Dovleacul folosit pe post de vază este inedit și cu siguranță are să încânte, pe tine dar și invitații tăi, întregul sezon.

6. Tot pentru pisicuțele din noi, Daria are un proiect foarte chic: transformarea unui pulover simplu într-unul mustăcios.

7. Ah, zacusca – prieten delicios și de nădejde pentru toamnă.

8. Pentru cei care sunt nostalgici după zilele de mers cu cortul și nu numai, lumănarea în cana de tablă este un proiect care trebuie încercat!

O toamnă plină de povești!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. georgi

    30 septembrie

    Nu stiu ce-mi place mai mult… oare daca le incerc pe toate ar fi rau? Urgent insa am nevoie de o ilustratie motivationala pt citit si de puloverul pisicos al Dariei de care o sa ma apuc imediat

  2. Ruxandra

    26 septembrie

    Ce surpriza draguta! Ma bucur mult ca ti-au placut bomboanele Raffaello raw! Mi-a placut tot articolul, iti creeaza o stare de bine 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share