CITEȘTI

Pregătește-ți garderoba de toamnă la Cloud No.9 Po...

Pregătește-ți garderoba de toamnă la Cloud No.9 Pop-up Store!

Distribuie articolul:
Share

Peste 30 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, te așteaptă, în weekend-ul 5-6 octombrie, la cea de-a șasea ediție a pop-up store-ului Cloud No.9. Cloud No.9- FALL in Love Edition- se oprește la The Drunken Lords, în Centrul Vechi, pe Intrarea Șelari, nr. 3-5.

Te așteaptă creații unice ale celor mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți și bijuterie contemporană, care te vor inspira în alegerea garderobei perfecte pentru această toamnă. Pregătește-te pentru colecții speciale, inspirate de culorile toamnei 2013, create de Irenka, Tom Florian, Simona Oprea, Laura Leather, CinderellaStore, Happy Bow Ties, Idoo, Coolta, Izzabel Lombardi, Larisa Dragna, Potocaliu, Magie Noire sau Alexandra Irinciuc.

bunn9

Află care sunt cele mai hot tendințe ale toamnei 2013 de la cel mai citit blogger de fashion din România, Dana Rogoz, și descoperă superbele și versatilele plicuri MOON, care îi poartă semnătura. Nu uita de îngrijirea pielii în sezonul rece și alege cosmeticele 100% naturale aduse de d’Adine și Avalon Skincare.

Acceptă provocarea Perwoll și pune-ți în valoarea creativitatea. Ești pasionat de modă și la curent cu ultimele tendințe? Perwoll îți susține viziunea și te ajută să o transformi în realitate! Intrã în concursul LIKE NEW DESIGNERS, organizat de Perwoll și dedicat tinerilor pasionați de modă, și poți câștiga marele premiu în valoare de 1500 de euro. Află mai multe detalii despre concursul Perwoll pe www.perwoll.ro, dar și la Cloud No.9 Pop-up Store.

Intrarea este liberă!

Cloud No.9 Pop-up Store este un proiect www.cloudnumber9.ro, susținut de Perwoll și The Drunken Lords. Parteneri media: The One, CSID, perfecte.ro, Evenimentul Zilei, hipmag.ro, Revista Atelierul, mayra.ro, anyplace.ro, tataia.net, veiozaarte.ro, dalar.ro, postmodern.ro, orasulm.eu, ladylife.ro, 121.ro, sofresh.ro, wheretohavecoffee.blogspot.ro, Whisper Magazine.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share