CITEȘTI

Inspirație pentru o nuntă handmade: povestea Andei...

Inspirație pentru o nuntă handmade: povestea Andei

Distribuie articolul:
Share
După cum probabil v-ați obișnuit deja, și pentru săptămâna aceasta am pregătit o nouă poveste frumoasă, numai bună să vă inspire. Este o nuntă chic, cu detalii handmade pline de farmec. Astfel, vă invităm să descoperiți mai jos povestea Andei.
Soțul meu tot vorbea cu mine despre alte nunți până am ajuns să vorbim de nunta noastră și mă întreba în ce anotimp prefer și unde aș vrea să am nunta. I-am răspuns că prefer vara și că aș vrea nunta în orașul în care ne-am cunoscut. Și citind pe internet că localurile de nuntă se rezervă cu 12 luni înainte i-am spus: „Dacă vrei să ne căsătorim la vară, atunci ar trebui să te grăbești” 🙂 Zis și făcut! După două săptămâni m-a cerut de soție și am zis DA!
Ca loc de nuntă ne-am ales un cort extraordinar de frumos! Am dorit să avem o nuntă simplă, delicată și fermecătoare! Așa a și fost și ne bucurăm că putem să împărtășim acesta cu voi!
Fiind pasionată de handmade de peste trei ani, am ales să-mi fac câteva detalii chic cu tendință vintage pentru care am folosit dentelă, perlele și pânză de iută.
detalii rochie mireasa Anda
diadema handmade si invitatie nunta Anda
Rochia este făcută de Romana Ghita-Urmanczy, denumirea atelierului este Delicate. Puteți vedea în poze detaliile: brâul și florile de pe trenă. Pentru a avea ceva mai diferit decât diadema obișnuită, am ales să-mi fac eu singură una – a ieșit exact cum doream – iar pentru pantofi am ales să-mi fac tot eu niște clipsuri din perle.
Invitațiile au fost făcute de noi doi folosind pânză de iută, materiale care se regăsește în multe din detaliile nunții noastre.
detalii mire
Bineînțeles că nici mirele meu nu a rămas pe dinafară, așa că i-am făcut o pereche de butoni și un papion.
IMG_2460-Edit
Pentru buchet am ales să am doar bujori pentru că au delicatețea lor și mă reprezintă. Buchetul și toate aranjamentele florale sunt făcute de Anca Pop, la fel și floarea din piept a mirelui.
detalii handmade nunta Anda
La decorarea bisericii am folosit niște borcănele făcute tot de mine, cu pânză de iută și fundiță din dantelă. Tot pe pânza de iută am așezat și cuvintele „LOVE” și „JUST MARRIED” .
detalii handmade pe lemn nunta Anda
Pentru scrierea numerelor pe mese nu am vrut să ne rezumăm doar la un carton, ci am ales să le gravăm pe lemnul de mesteacăn. Și tot pe lemn am gravat localitățile din care provenim: „we love Cristelec” „we love Arpașu”.

Design nuntă handmade: Eduard Toader si Gabriela Dachin.

Ne-a plăcut tare mult cum au ieșit nunta, la fel și invitaților noștrii!
Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Panza de iuta se gaseste in Obor, in mercerii, sau poti sa cumperi direct sacii de la magazinele de profil si ulterior sa o folosesti cum vrei.

  2. luminita

    13 noiembrie

    puteti sa imi spuneti va rog de unde ati procurat panza de iuta ? multumesc

  3. madalina

    8 octombrie

    Sa va dea Bunul Dumnezeu tot binele din lume. Blandete, calm, iubire, respect si nesfarsita rabdare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share