Nunta handmade: povestea Soniei

Distribuie articolul:
Share

După cum v-ați obișnuit deja – o nuntă cu detalii handmade este o nuntă frumoasă, personală și unică. Poate fi un eveniment pe care invitații și-l vor aminti mereu cu drag, la fel și mirii. Astfel, vă invităm să descoperim împreună nunta Soniei și a lui Matt, realizată cu detalii handmade, elemente rustice și shabby chic.Eu și soțul meu ne-am unit destinele în vara anului 2013, în Statele Unite, pentru că el și familia lui sunt din California. Astfel ne-am decis să organizăm nunta într-un loc special și relaxat din San Luis. În momentul în care am văzut această ferma, “Flying Caballos Ranch”, am știut că va fi locul unde ne vom căsători! Am invitat familia și prietenii mei din România, care din pricina drumului nu au putut veni în echipă completă, însă ne-am bucurat de prezența numeroasă a prietenilor și familiei soțului meu.

The location

Totul a început de la cererea în căsătorie, când Matt a scris pe o pancarta mare “I love you! Will you Marry me?” pe care stătea inelul de logodnă. A avut complici pe cei doi căței ai noștri, nelipsiți de la orice eveniment din viața noastră 🙂

A fost un moment foarte emoționant pentru mine, iar ziua nunții a depășit orice așteptare.

PITT&MIKSA

Planificarea nunții a fost foarte distractivă. Ne-am dorit o nuntă cu aer relaxat, shabby chic & cottage style, așa că am ales ca temă principală “floarea soarelui” care m-a inspirat în alegerea tututror detaliilor, de la invitații până la firgurinele de tort! Am avut o nuntă plină de elemente handmade la care mi-au fost de ajutor sora și mama mea, care au realizat șervetele de masă din materiale viu colorate, sticlele de vin învelite în pânza, numerele de masă brodate, cutia de dar și mărturiile.

THE HANDCRAFTED GIFTS

THE TABLE NO & NAPKINS

 Buchetul meu și aranjamentele florale de pe mese au fost realizate de Alice Warden, căreia vreau să îi mulțumesc din suflet – a ieșit totul exact cum ne imaginam. La masa noastră am avut parte de o multitudine de buchete de floarea soarelui, iar eu și sora mea am realizat un colaj handmade cu “Just Married”.

decor nunta floarea sorelui

 Am avut cinci domnișoare de onoare, care au primit un set de cercei și brățară cu floarea soarelui.

bijuterii floarea soarelui

La venirea tortului toți invitații au rămas plăcut impresionați de figurina special realizată pentru noi de o firma din Romania (Deliciu Mic) care a luat toate elementele pe care le-am trimis și a realizat o copie în miniatură a mea, a soțului meu, nedespărțit de bascheții și șapca sa, cei doi căței și pancarta de la momentul logodnei (pe care o păstrez pe peretele din dormitor).

THE CAKE TOPPER

Totul a ieșit așa cum ne-am dorit, în stilul shabby chic – cu adevărat o nuntă de vis!

Fotografii: Neal Lars, Deliciu Mic

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Foarte frumos!

  2. Aghy Stratila

    10 octombrie

    interesant

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share