incubator107: Dă-ți demisia

Distribuie articolul:
Share

2 noiembrie 2013, Dă-ți demisia cu incubator107 sau măcar întreabă-te dacă ești unde ar trebui să fii. Noi o să fim la The HUB, de la 16.00, unde traineri, psihologi și mentori îți oferă de-ale minții. Tu adu-ne de-ale gurii și 30 lei ca să susții organizarea complotului demisionar.

Dacă nu ai auzit de Dragoș Rouă, Mihail Mușat, Dragoș Nicolaescu, Diana Ghindă (poate o știi de Catană) sau Cristina Eremia, e semn clar că trebuie să-i cunoști. Ei, alături de mulți alții te inspiră și te încurajează să-ți găsești vocația și să o urmezi, învățând cum să câștigi din pasiunea ta.

WEB afis da-ti demisia

Programul vocațional Dă-ți demisia începe în 2 noiembrie și se continuă până pe 6 decembrie, așa că vino la evenimentul de lansare ca să te lămurești și să te înscrii la atelierele care ți se potrivesc: despre start-up-uri, 1-minute pitching, branding personal, despre locul de muncă, life coaching, consiliere profesională, despre leadership și un pic de creativitate. Aducem energie și convingere demisionară printr-o coregrafie de grup cu super-eroi și un concert cu Adrian Naidin.

Și când te decizi să nu vii, întreabă-te ce vei gândi despre asta peste 5 ani.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share